LIVE
🏛️ LEGEND Colorful Flowers record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Baby Giraffe Wants Milk record held by deli dumrul for 13 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

üstteki üyeyi gördüğünüzde aklınıza ne geliyor?

started by cr@zy 13 September 2008 18-year-old topic 277 Replies 122.104
gençlik :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy

şimdilerde cr@zy ve teyze muhabbeti :lol2: :lol2: :lol2:
vayy kuzum gelmişşş :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

kuzular geliyo aklıma :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
muzurluk
sempatik uçarı bi gençlik ahh ahh yaşlılık işte özeniyom gençlere :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
şıh hazretleri. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy

tarih dersleri, pankart açma çılgınlığı :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
güzeller güzelii biri geliyo aklımaa :bidibidi_msn38:

benim aklımada uzun boylu biri geliyoooo

( başka bişe demek isterdim ama, aklımda tek o kaldı :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: )
vaayyy bu arada uzun boylu olduğunu öğrendik teyze.ben cüce biri olarak hayal ediyordum :D :D :D :D şaka şaka.
denizindibini gördüğümde aklıma onunda aynı crazy gibi olduğu aklıma geliyor.muzur şeyler.al birini vur ötekine :D :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih.hat wrote:vaayyy bu arada uzun boylu olduğunu öğrendik teyze.ben cüce biri olarak hayal ediyordum :D :D :D :D şaka şaka.
denizindibini gördüğümde aklıma onunda aynı crazy gibi olduğu aklıma geliyor.muzur şeyler.al birini vur ötekine :D :D :D :D :D :D :D :D

valla öyleyizz hele sen bizi bir araya geldiğimizde görcektin fatih gülmekten konuşamaz hale geldik yaa :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
oh oh ne güzel hep böyle olun inşaallah.keşke herkes sizin gibi neşeli mutlu olsa.birbirini sevse.kavgalar savaşlar olmasa.keşke.
No Mercyyyyyyyyyyy
keşke fatihh keşkee ama nerdeeeee :bidibidi_msn52: :bidibidi_msn52: :bidibidi_msn52:
pankartçı teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
aklıma sahar ve gs pankartı geliyo :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
-tekme tokat yumruk uxan t3ekme ve bunları yaparken cıkıcak olan garıp sesler.. :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
sTRaLiS wrote:-tekme tokat yumruk uxan t3ekme ve bunları yaparken cıkıcak olan garıp sesler.. :arrow:

ve sonra aldığı darbelerden bayılan bi stralis :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
fatih.hat ın ona teyze dedigi aklıma geliyor :) :D :) :D :) :D

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

Malatya.. :D :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.