LIVE
🏛️ LEGEND Colorful Flowers record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Baby Giraffe Wants Milk record held by deli dumrul for 13 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

üstteki üyeyi gördüğünüzde aklınıza ne geliyor?

started by cr@zy 13 September 2008 18-year-old topic 277 Replies 122.104
bey_mer wrote:valla banada bunlar çok boş geliyo :bidibidi_msn44: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :biggrin2: -________________-

beymer sana arkadaşlık ve sevgimi boş geliyo cnm onu anlamadım :roll: :roll: :roll:
bana sanal aemde birbirini tanımadan olan arkadaşlık boş geliyo heee forum arkadaşlığı okey tamam onu anlarım ama 6 aylık bir forum arkadaşlığı nasıl yıllarca tanıyormuşcasına bu boyuta geliyor benim anlamadığım o ben seni ve efemiri kahramanı mon amoru tanıyorum ama diğerlerini forumdan onun için bu derece bi sevgiyi anlayamadım :arrow:
biz denizindibi ile sanalda tanışmış olabiliriz bu arkadaş olmamıza bu kadar samimi olmamıza engel değil ve birbirimizi bu kadar cok sevmemiz bana hiçte boş gelmiyo ne mutlu banaki bu siteye üye olup denizindibi gibi bi arkadaş bi dost kazandım :D

dost diyorum çünki benim moralim bozukken onunda bozuluyosa ben neşeliyken oda benle neşeli oluyosa benim şakalarımı kaldırıyosa yanlış kelime kullandığım an beni uyarıyosa o kişi benim kötülüğümü istemeyen dostumdur :wink:

fakat cnm senin görüşünede saygı duyuyorum :wink:
bey_mer wrote:bana sanal aemde birbirini tanımadan olan arkadaşlık boş geliyo heee forum arkadaşlığı okey tamam onu anlarım ama 6 aylık bir forum arkadaşlığı nasıl yıllarca tanıyormuşcasına bu boyuta geliyor benim anlamadığım o ben seni ve efemiri kahramanı mon amoru tanıyorum ama diğerlerini forumdan onun için bu derece bi sevgiyi anlayamadım :arrow:
1) bunu sen niye sorun ediyosunki sevgili bey_mer, bırakta biz düşünelim

boş mu dolu mu :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

2) hem 6 ay değil 5 ay oldu onuda belirtiyim :lol2: :lol2:

3) ben herzaman bakış açılarının farklılığından kaynaklanan sorunların

olduğunu savunmuşumdur, bu senin bakış açın ama yaşama hangi açıdan

baktığını gösterir, bence kendini kasma yaşam sana neyi getiriyosa kabul

et ve yaşa bişeylere direndikçe yada anlamaya çalışmakla zaman

harcama anlayış öyle birşeydir ki sen onu aradıkça çözümün içine

hapsolur ve başka bişey göremezsin, kendini yaşama teslim et,

sana en iyisini verecektir , ben buna inanıyorum,

sevgiyle kal :D (umarım anlatabilmişimdir)
kendini yaşamın ellerine bırakırsan işin yaş bence kusura bakmayın ben böyle düşünüyorum ve o kadar da medeni olamıyorum
ban göre bu dostlukta sanal
heee beni nekadar ilgilendirir orası doğru banane :D
ben böyle şeylere fazla önem vermem ama eğlenmek amacıyla katılırım :lol: :lol: :lol: bunun içinde kimsenin lafına bakmam :roll: :roll: :arrow:
üsteki üyeyi gördüğümde aklıma okadar çok şey geliyor ki bağlılık sevgi alışkanlık aramızdaki sevgiden kaynaklanan kıskançlık efemir ve YASAK............................ :cry: :cry:

bey_mer geliyo aklıma :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
pembe renk geliyo aklıma nedenseee :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

uzun boy geliyo desem :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
yaa ben o kadar uzun değiliiiimmmm :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

1.85 uzunmu yanii hyr cnmm :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

yok 1,85 uzun değil

1,60 kısa bence :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
yok cnm kısa değil normal be yaa :bidibidi_msn5:

cr@zy itiraf et ben kısa boyluyum :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
yok yaa normalsin ben uzunum ben :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

evet seni görünce 1,80 boy geliyo aklıma zaten :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
benimde aklıma beni ilk gördüğünde yuhh kızım ne uzunmuşsun sen deyişin geliyo birden eğilerek yürümeye başladım yaww :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

bezelye tadı geliyo aklıma bide :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

(çok güzeldi bu arada onuda belirtiim
puanımı isterim yaa bananeee bananeee :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

ya o gerizekalı programda kaç üzerinden

veriyolar puanı :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
10 üzerinden galiba ama sen özel olduğun için gönlünden ne koparsa :bidibidi_msn5:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.