LIVE
🏛️ LEGEND Bad Guys 2 record held by efemir for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Hurried record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

üstteki üyeyi gördüğünüzde aklınıza ne geliyor?

started by cr@zy 13 September 2008 18-year-old topic 277 Replies 122.105
beyaz atlı prens ten beyaz geliyor aklıma :D :D :D
yemekteyız programı gelıyo ordada her seyı elestırıyorlar ya :):):):):):):)
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
ya ama ben herşeyi eleştirmiyom kiii.of ya keşke hiç açmasaydım o konuları.nerden aklıma geldi ki.hep o konular yüzünden sitenin huzuru kaçtı.herkesten çok özür diliyorum.kendimi çok suçlu hissediyorum. :(
seni görünce dürüstlük geliyor aklıma ama kendini yanlış anlatan dürüstlük
çok teşekkür ederim prens.çok iyisin.seni görüncede benim aklıma iyilik geliyor. :) :)
bir yerde iyilik yapan birini görürsen ve nezaman bir iyilik yaparsan beni hatırla herdaim
seni hiç unuturmuyum.hatırlamak için unutmak lazım.sen beni hiç unutma.
unutulmamak dileklerimizle ozaman
Skorlarımın peşinden koşan biri geliyo aklıma :bidibidi_msn11:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
burakcan seni görünce aklıma her ne kadar oyunlarda birinci olsanda beni alt edemediğini düşündüğün geliyo Hırsından çatlıyon :bidibidi_msn11:

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
sıla dizisi gelioo .... :D

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
kendi dediğine kendin inanıyormusun sıla..dur biraz güleyim :lol2: :lol2: :lol2: ay birincisiyim, tüm zamanlarda birinciyim ve seni alt edememişim haa,,ya valla dayanamiicam ben biraz daha gülecem :lol2: :lol2: :lol2:
ya pardon civciv oyun bozanlık yaptım galiba.valla aklıma ilk tweety geldi :)
Burakcan istersen sitenin birincisi ol yinede hırsından çatır çatır çatlıyon işte senden daha iyi oyun oynadığım için :king:

ya sıla ne tesadüf aynı şeyleri bende senin için düşünüyordum. :lol2: unutma şu an bıdıbıdı nın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusuyla konuşma lüksünü yaşıyorsun.. :lol2: sen benden iyi oyun oynayamassın..bak kolbastıyı benden iyi oynayabilirsin ona sözüm olmaz :lol2: :lol2: :lol2:
Alamadığı skorlarımın peşinden giden biri geliyo aklıma seni görünce :bidibidi_msn11:

Oyunlar geliyo :)
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.