LIVE
🏛️ LEGEND Save the Princess from the Castle record held by pam for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Stitch Bowling record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.643

aha geldim ben siz nerdesiniz :?: :?:
kimse yokmu yaaaa? :roll: :roll:

_
ben burdayım
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
mrb nasılsın tatlı cadı

_
iyiyim saol bey_mer sen nasılsın?
&
bende bilniyorumki tatlı cadı yaaa kendimi yanlız hissediyorum hatatımda eşim ve evlatlarımdan başka sanki kimsem yok

en kalabalık yerde bile yanlızım
Insan bazen böyle anları oluyor Kendini yanlız hissediyor ama bir süre sonra geçiyor .Bence sen şanslı olanlardansın çünkü eşin ve çoçukların yanında.Umarım bu sıkntılı günlerin çabuk geçer :wink:
&
sğl canım şu iki kelimen bile yetti sğl
ben çıkıyorum sana iyi eğlenceler

_
Sanada iyi geceler :arrow:
&
Iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?
&
saol tatlı cadı iyi sayılır sen nasılsınn ?
Iyiyim sagol canım
&
cr@zy pl@yer burdan konuşmak istersen yazayım çünkü ordan devam edersem konu kilitlenecek başkalarıda bişeyler yazacak ve uzayacak :?:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
sıla kusura bakma sana her zaman arkadaş olmaya çalıştım bazen oyunlardaki yorumlarına cok kızdım fakat hırsına verdim sesimi cıkarmadım şuan yaptığın büyük bi haksızlık leon adlı üye evet hile yapmış acıkca belli ama sen belli etmeden yapıyosun bu daha kötüü
selamm ıı aksamlar mıllet nasılsınız ben geldımmm :D :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
hoş geldin selvihann valla hiç iyi değilim canım sıkkın moralim bozuk :roll:

sen nasılsınn nasıl gidiyo hayat bakalım :wink: :)
ben ıyım cok sukur hayatla ugrasıp duruyoruz ıste kım sıkmıs bakalım arkadasımın canını sole bana ayagından vurdurtayımm :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
sıla kusura bakma sana her zaman arkadaş olmaya çalıştım
şimdi şunu belirteyim hırsım asla yoktur.Evet bende bazı şeylere kızıyorum ama farkındaysan her seferinde gerginlik olmasın diye burdan bişeyler yazıyorum foruma katılmaya çalışıyorum :!: zamanında özel üyeler için sorduğum bi soru vardı ve adminin bana verdiği cvp karşında gerçekten forumla ilgilenmediğim için kimin ne olduğunu tanımadan konuştuğum için özür diledim.Hatalıysam özür dilerim :!:
Konuya geleyim sorduğunuz ejderha hafızası adlı oyun :!: onda da kesinlikle hile yok tamam 1 hamlede açılmış olarak gözüküyo bu da mümkün değil ama inanki bilmiyorum bende o oyun nasıl öyle sisteme geçti.şimdi sana kazanmak için vur adlı oyunu sorsam nasıl yaptın diye eminim sende buna benzer bi cvp vereceksin :roll:
leon adlı üye evet hile yapmış

Bu arada yine senden böyle bişey geleceğine emindim teşekkür ederim ADMINIMIZ gibi gerçeği gördüğün için :!:
uzun oldu ama kusura bakmayın :roll:
Açtığım konu içerisinde Adminimize yazdım zaten benim skorlarımlada ilgilenilsin ve gerekirse eğer hile yapmışsam bende uzaklaştırılayım :!: kendi kendimi şikayet ettim yani MUTLU OLDUNUZ MU :?: benim asla çekineceğim bi konu yok.

LÜTFEN INCELENSIN DEDIM ARTIK BENIM SKORLARIMDA RICA EDIYORUM ALLAH AŞKINA BU KONU HAKKINDA BANA SORU SORMAYIN.ben kimsenin şahsına sormuyorum adminimize söylüyorum gerekeni yapsın

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
sıla kazanmak için vur oyununu sana acıklıcam nasıl oldu bilmem demiycem çünki nasıl olduğunu biliyorum fakat onu burdan sölemeyi uygun görmüyorum çünki burayı tüm üyeler okuyo ve onun nasıl olduğunu acıklarsam bazı arkadaşlar bu yönden hile yapmaya başlayabilirr özel msjlar acıldığı an bunu sana sana nasıl yaptığımı söylerim .

leon adlı üyenin hile yaptığını görmüşsün dedin sıla ben forumda takıldığım kadar oyunlardada takılıyorum oynasamda oynamasamda.. farkındaysan oyun yorumlarında biri bişey sorsa onu foruma yönlendiren kişi oluyorum bencede sen karışma artık sıla çünki forumun huzuru kaçtı kaçıcak kiiiii ben bunu asla istemiyorum....
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.