bencede sen karışma artık sıla çünki forumun huzuru kaçtı kaçıcak kiiiii ben bunu asla istemiyorum....Anlayamadım karışma derken forumdan mı bahsettin
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.640
şikayetten bahsettim sıla yani sen oraya ne kadar yazarsan herkez sana cevap vermek için yazıcak bende dahill olmak üzere
forumdan bahsedemem tekrar vurguluyorum biz bıdıbıdı ailesiyiz en basiti yukarda selvihan adlı arkadaşımızın benim moralim bozuk dediğim için beni güldürmesi halimi hatrımı sorması bu cok güzel bi duygu o yüzden bu oyun skorlarının fazla uzamasını istemiyorum oyunların huzuru bozuldu forum bari uzak kalsın uzaklaştırma gelicekse tüm anormal skorlulara gelsin..
benimde var anormal dediğim banada gelsin ama benim acıklamam var burda yaparsam adminim kızar olmazzz

forumdan bahsedemem tekrar vurguluyorum biz bıdıbıdı ailesiyiz en basiti yukarda selvihan adlı arkadaşımızın benim moralim bozuk dediğim için beni güldürmesi halimi hatrımı sorması bu cok güzel bi duygu o yüzden bu oyun skorlarının fazla uzamasını istemiyorum oyunların huzuru bozuldu forum bari uzak kalsın uzaklaştırma gelicekse tüm anormal skorlulara gelsin..
benimde var anormal dediğim banada gelsin ama benim acıklamam var burda yaparsam adminim kızar olmazzz

Ben zaten karışmıyorum sorunumu dile getiyorum sonuçta bunun için bi forum oluşturuldu saten demi
Her neyse siz devam edin arkadaşla konu uzamasın açısından burdan cvp verdim
Her neyse siz devam edin arkadaşla konu uzamasın açısından burdan cvp verdim
valla sıla sen soruma soruyla karşılık verdin herzamanki gibi benimde cevap veremeyeceğimimi sandın nedir ama dedim benim cevabım hazır
herneyse bende şuanlık susuyorum adminimiz gereken yazıyı yazmış uzatmaya gerek yok sana hayırlı geceler sıla
herneyse bende şuanlık susuyorum adminimiz gereken yazıyı yazmış uzatmaya gerek yok sana hayırlı geceler sıla
selam arkadaslar ıı aksamlar bu konuyu uzatmayın yaaaa valla hıc oyun oynamadıgım halde skıldım bu konudan gulelım eglenelım arkadaslar

DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
yok selvihancım konu adminimiz tarafından kapatılmıştır sorun yok yanii 
ee nasılsın cnm nasıl gecti günün

ee nasılsın cnm nasıl gecti günün
ıyım canım yaa sen nasılsın gorusemez olduk

ııym cok sukur denızındıbı sen nasılsın hayat nasıl gıdıyoo

bugun burdada hava bozuktu yagmur yoktu ama puyslu bı hava hakımdı yagmurdan daha sıkıcı oluyo bole havalar
ben calısmıyorumda okumuyorumda garıpın bırıyım ıste bole
sen neler yapıyorsun okuyormusun calısıyormusun
sen neler yapıyorsun okuyormusun calısıyormusun
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.

Adminde buna hile derse Kapıyı çarpar giderimmmmmm