buyrun sıla hanım sorunuzu alıyım
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.637
Oyun galerisinde 31 ocak 2009 saat:00:00 da seçilmiycekmiydi birinci neden bugün
Aslında admine sor diyebilirsin ama bu ara fazla soru soruyom gibime geldi de oyüzden burdan sorma gereği duydum
tam bi fikrim yok fakat biraz araştırma yaptım forum içinde diğer 31 ceken aylardada ayın 30 nda toplanmış skorlar bu ayın bi özelliği yok
her ay ayın 30unda skorlar toplanıyor ..
bilemem ne kadar yardımcı olabildim ama illaki adminimizden duymak istiyosan onada sorabilirsin
her ay ayın 30unda skorlar toplanıyor ..
bilemem ne kadar yardımcı olabildim ama illaki adminimizden duymak istiyosan onada sorabilirsin
sıla seni aydınlatamadığım için üzgünüm adminimize sor yada tatlı cadıya
hayırlı gecelerr
hayırlı gecelerr
sıla senden rica etsem bundan sonra şikayetler bölümüne yada başka bir yere konu acarken konu başlığını büyük harfle değilde küçük harfle yazarmısın ...
( büyük harf sanal ortamda bağırma anlamına geliyo ve bu tür başlıklar acıkcası sinir bozuyo)
( büyük harf sanal ortamda bağırma anlamına geliyo ve bu tür başlıklar acıkcası sinir bozuyo)
crazyplayer wrote:sıla senden rica etsem bundan sonra şikayetler bölümüne yada başka bir yere konu acarken konu başlığını büyük harfle değilde küçük harfle yazarmısın ...Bende bu konuda crazy katılıyorum ayrıca çirkin bi görüntü oluşuyor
( büyük harf sanal ortamda bağırma anlamına geliyo ve bu tür başlıklar acıkcası sinir bozuyo
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.