LIVE
🏛️ LEGEND Alphabet Soup record held by arinberk for 10 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Iv Tetris record held by kahraman for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.612
Niye kimse yok ki..Canım sıkılıyr:(
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
nerden biiliyorsunuz ki kimse olmadığını.. :D
hmm.adminim hoşgeldiniz.bende tekim sanmıştım..

Nasılsınız?
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
ßü$ßü$ wrote:Nasılsınız?
Yorgun,argın, dargın.. :D
BIDIBIDI wrote:Yorgun,argın, dargın.

Hayırdır adminim?

niye yorgun,argın?

kime dargın?
bi kahve isteriz, bi fal isteriz...

Kimi iftardan önce gider , kimi iftardan sonra..

Birileri hiç uğramaz..

Zaten canım sıkkın kaç gündür, başımın ağrısı geçmedi.. off
BIDIBIDI wrote:Kimi iftardan önce gider , kimi iftardan sonra.
:roll:

Adminim boşverin sıkmayın canınızı hiç bir şey için..Hiç birsey kendinizden önemli degil :wink:
BIDIBIDI wrote:

Zaten canım sıkkın kaç gündür, başımın ağrısı geçmedi.. off
Ben gecti sanıyodum Adminim ama üzüldüm hala gecmemesine ...
geçmiş olsun adminim.
Sağolun hepinizden...

Geçmedi, geçecek gibi de değil...
BIDIBIDI wrote:Geçmedi, geçecek gibi de değil.
O zaman bu baş agrısının baska bi sebebi vardır..
ßü$ßü$ wrote:O zaman bu baş agrısının baska bi sebebi vardır..
Ne yapsak ßü$ßü$... Ne geçirir bu başağrısını?
BIDIBIDI wrote:Ne yapsak ßü$ßü$... Ne geçirir bu başağrısını?
Valla ne diyebilrim adminim siz kendinizi daha iyi tanıyorsunzdur neyin iyi gelecegini biliyorsunuzdr...
ßü$ßü$ wrote:Valla ne diyebilrim adminim siz kendinizi daha iyi tanıyorsunzdur neyin iyi gelecegini biliyorsunuzdr...
Geçti geçti ßü$ßü$,

Bir ses bir nefes yerine getirdi keyfimi. Hadi herkes siteye... :D
Adminiiiimmmm hadi buyrun kahve içelim karşılıklı şöyleeee :) Naılsınız bakem neler yapıyosunuz hayat nasıl gidiyo :)

Admin yok sanırım ben varım beraber içelim canım boşa gitmesin :gözkırpma>

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
sıla yaa sen gelene kadar ben içtim kahveleri tüühh , Bu arada admincigim olmasada onun kahvesi burda hep hazır sana ayrı yaparız canım :D
Kıyamaaam desene için dışın kahve oldu :lol2:

Ben kahve almayım canım boşa gitmesin diye demiştim ama maşallahın var içmişsin hepsini ben içerim diye malummu oldu ne :lol2:
Ama varsa bi cappucino alırım :gözkırpma>

Adminim gelin de için şu kahvelerden sizin kahvelerinizi içmekten rengi değişcek arkadaşın :lol2:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Her zamanki gibi süpersin sıla benim rengimi bilen iyi bilir değişmez canım merak etme :wink: :)
cr@zy wrote: 29 Mart 2013
En son 2013 de yazılmış üzerinde yıllar geçmiş kimse muhabbet etmiyor :roll:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.