Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.614
Garaj kapısı deme bana yaa nefret ettim artık o oyundan
bak cr@zy gitmiş oyunlara girmiş hemde korku dehşet oyunlarına bu saatte hortlaklarla uğraşıyor,rüyana girerler inşallah
şimdi o hortlakları sana geri gönderirim merak etme
şimdi o hortlakları sana geri gönderirim merak etme
Yapma etme burakcan napıyım elimde bi tek o rekor kalmış geri alabileceğim sakın hortlakları bana geri gönderme
yaa hem ben sana küsüm sen benim gönlümü alıcağın yerde gidip rekorlarımı alıyon olmazkiiiiiii
yaa hem ben sana küsüm sen benim gönlümü alıcağın yerde gidip rekorlarımı alıyon olmazkiiiiiii
ya cr@zy deminden gülüyorum.ya binlerce oyun arasında gecenin bu saatinde ne işin var hortlak oyunun da ya. fahri bide bana diyor inmidir cinnmidir. benide bulaştırdın gece rüyama girecekler
dur fahri hele bi sabah olsun bak senin ne rekorlarını kırıcam
ya arkadaşlar süpersin ya ne güzel muhabbet ediyosunuz. buarada burakcan rekorlarını kıracam endişelenme yarın var, bayram var... hadi arkadaşlar imece usulu hepberabar gırak yavvv
O hortlakların taş kafalıları girer rüyana inşallah burakcan çabukta ölmüyolar uğraş dur tüm gece
ya oyun-delisi sen niye milleti örgütlüyuon ya,sen dur yarın sende rekor bırakmicam..cr@zy vazgeçtim uzun oyun onu boş bi zamanımda kırarım. gece vakti korktum ya:bidibidi_msn5:
oyun_delisi o kırdığın rekorlar basit rekorlar onları benim ufaklık oynamış tı. bi 30_40 tane böyle oyun var ama yarından itbaren onlarada bi el atacam..sende hemen gaza gelme ya ben şaka yapmıştım el çek rekorlarımdan 

Senin ufaklıkta maşallah burakcan fena yetiştiriyon yandık
Ufaklık diyonda kaç yaşında ?
Ufaklık diyonda kaç yaşında ?
ya ne uyuması fahri.gece rüyamda öcüler ,böcüler.hortlaklar...
ama sevindiğim bişey var ki sizde rahat uyuyamadınız, o kadar rekorunuz gittikten sonra uykunuz kaçmıştır. ama var ya çok kızdım haberiniz olsun bide bana karşı güç birleştirdiniz .mahvedecem sizi
ama sevindiğim bişey var ki sizde rahat uyuyamadınız, o kadar rekorunuz gittikten sonra uykunuz kaçmıştır. ama var ya çok kızdım haberiniz olsun bide bana karşı güç birleştirdiniz .mahvedecem sizi
bunu iltifat olarak kabul ettim fahri
Insafsız , vijdansız , burakcan

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.

daha mahvedeceğin ne kaldıysa