LIVE
🏛️ LEGEND Blix JS record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Pigeon Hunting record held by deli dumrul for 12 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.622
harika... caprice.. hoş geldin !!! bak boş yere caprice yapma, takıl bıdıbıdıda.. oldu mu.. :!: :!: :!:

ya da yap.. caprice de yap :komik:
oooo caprice... valla yavv bi capricelimiz eksikti... hoşgeldin capricee, süper nick , avatarını da ayarla gel katıl bize hadi yavvv...

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
caprice hoşgeldin.çok güzel vakit gecireceksin eminim.burası süper
caprice hosgledin..

Nasılsınız arkadaşlar..
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(Amin)

Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....
selam arkadaslar nasılsınız :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
Iyiyim sagol sen nasılsın selvihan.
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(Amin)

Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....
bende ıyım cok sukur :)
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
muhabbet etmeye geldim kimse yokmu?nerde site sakinleri,hadi arkadaşlar canlanalım biraz böyle olmuyo yaaaa.yeni oyunlarda gelmedi oyuda oynayamıyorum of offfff :? :?
herkez neriye gitti yaaa.niye kimse yok?
fahrii burakcan geldim nasılsınız napıyosunuz bakalım :)
oooo gözlerim ışıldadı :rolleyes2: bak samimi söylüyorum sen olmayınca buranın tadı yok diğer arkadaşlar alınmasın ama senin yerin bi başka,çünki siteden gitmemeyişimin sebebi sensin arkadaşım.o yüzden sana teşekkür borçluyum.dışarıdaydım geldim bi baktım formlardasın inan çok sevindim.inşallah birdaha böyle uzun ara vermezsin.hem artık bak bende renkli yazmayı öğrendim :bidibidi_msn5:
yaaa formda muhabbet etmek için sabahlamamızmı lazım.uygun saatlerde tartışınki bizde size katılalım :(
Fahrii yaa nedir bu burakcandan çektiğimiz toplam 40 rekorum vardı zaten sayesinde 10 kaldı :evil:

Ne mausu bozuluyo nede garaj kapısında sıkışıp kalıyo offf :bidibidi_msn5:
evet fahri seni dinliyorum :) :)
fahri hadi arkamdan foruma gelicektin nerdesiinn :roll:

( burakcan sana hala küsüm ben haberin olsunn , sende şimdi çok üzülürsün demi :bidibidi_msn5: )
bende anlamadım cr@zy. bu ne hırs ya bi gaza getireyim dedim 20 rekorumu birden kırmış :cry: :cry:
ya bu in midir cin midir anlamadım :roll: ben biyazı yazana kadar burayada yetişmiş
Burakcanı sen niye gaza getiriyon yaa başına belamı arıyon fahriii :D
Ben bi garaj kapısında ona meydan okudumda okumaz olaydım helak etti beni :bidibidi_msn5:
ya arkadaşlar neden rekabetten kaçıyorsunuz .dalga geçer gibi rekor kırıyorsunuz sonrada kimse dokunmasın diyorsunuz..eğer birisi sizin rekorunuzu kırıyorsa demekki o rekor size ait değildir. (çin ata sözü :)
rekor demek kimsenin kırmadığı en yüksek skor demek bilgilerinize arz olunur . :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
hakket ya, burakcan ayıp oluyor ama ne o öle 2aydır aldın başını gidiosun yavv bölede olmazki yok ben başlamadım yoksa sen böle gelirmiydinnn :shock:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.