LIVE
🏛️ LEGEND Candy Tetris record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Bugs Bunny Moron record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.621
ee herkes burda yani :wink:
napyorsunuz arkadaşlar :arrow:
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
ne yapsam diye evin içinde dolanıyorum bu da geçer yahu :P ,sen ne yapıyorsun nasılsın :wink:
valla yogun bi şeki,lde çalıyorum betülcügüm ya :(
kolay gelsin o zaman sana
sagol teşekür ederim canım
Iyi geceler....
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...

[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..
[/align]
Saatlerinizi ileri almayı unutmayın...
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
acaba suan sitede yanlızmıyımmm :rolleyes2: :yahoo33: :yahoo33: :yahoo33:
yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar....
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
hayat zaten bir sınav , zorlu bir sınav hem de..
BIDIBIDI wrote:hayat zaten bir sınav , zorlu bir sınav hem de..
haklısınız....
Adminim burdaysanız bişey deniyorum ve bana bir dörtlük lazım aşk üzerine sizden hemen bi dörtlük rica etsem size ait olan :D

Damdan düşer gibi oldu azcık ama ehh cr@zy işte yaa naparsınızz :bidibidi_msn5:
bana ait, aşk üzerine???
Evet Adminim aynen öyle :)
hımm.. bak bu nasıl, şair yönüm kabardı :oops:

Söylemek istediğimde susturduğun,
Gelmek istediğimde mani olduğun,
Aşkından bir mutlu bir kahrolduğum,
En büyük tutkumsun biliyor musun...
adminim şimdimi yazdınız bunu
devamını da mı getirsek acaba.. :D

ay neler oluyor biri bana anlatsın, biri dörtlük istiyor, biri şimdi mi yazdınız diyor..
Adminim bencede devamı gelsin süpersiniz valla

yeni yazdınız dimi :D
Ne bileyim ya iki dakkada yazınca şaşırdım yani şimdi yazdıysanız maşallah diyecem de :lol: :lol:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.