ben severimm sıla konuşş burdayım ama senin canın yanlış anlamadan dolayı sıkkın kanımcaa
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.655
straliss sussanaa aaa sende cekilmiyon hee
sılacım oraya yazdığımı okudunmu acıklamasını yaptım sana valla öyle demek istemiştir üzülme sen üzülünce olmazz hepimiz üzülürüzz biz bir aileyiz dimi amaa
bıdıbıdı ailesiii
sılacım oraya yazdığımı okudunmu acıklamasını yaptım sana valla öyle demek istemiştir üzülme sen üzülünce olmazz hepimiz üzülürüzz biz bir aileyiz dimi amaa
bıdıbıdı ailesiii
YA SENIN YAZDI?IN BURASI BIDIBIDI.COM ORASI BIDIBIDI TV
TAMAM BEN FARKLI BIŞEY DEMIYOM KI ADMINDE ÖYLE YAZMIŞ ONA KIRILDIM SATEN.SANKI BEN FARKLI BI AMAÇLA YOLLAMIŞIM GIBI BIŞEY ÇIKTI ORTAYA IŞGAL ETME ORAYI DER GIBI
TAMAM BEN FARKLI BIŞEY DEMIYOM KI ADMINDE ÖYLE YAZMIŞ ONA KIRILDIM SATEN.SANKI BEN FARKLI BI AMAÇLA YOLLAMIŞIM GIBI BIŞEY ÇIKTI ORTAYA IŞGAL ETME ORAYI DER GIBI
kızz ne alakaaa işgal etme orayı dediğinide nerden cıkardınn
oraya eklediğin için güzel paylaşım demiş zatenn o ayrıı ama burayada ekle demiş hani o güzel sesten forum mahrum kalmasınn
hoşuna gideceği yerde üzülüyon sılaa aaa yapma böle ama kızarımm
oraya eklediğin için güzel paylaşım demiş zatenn o ayrıı ama burayada ekle demiş hani o güzel sesten forum mahrum kalmasınn
hoşuna gideceği yerde üzülüyon sılaa aaa yapma böle ama kızarımm
GÜZEL PAYLAŞIM AMA BURADA EKLESEYDIN O SITE AYRI BI SITE DIYO
ÜSTÜ KAPALI IŞGAL ETME IŞTE
VIDEOLARIM SILINSEYDI DE GÖRMESEYDIM O YAZIYI GERÇEKTEN BAK HIÇ BU KADAR CIDDI OLMAMIŞTIM ÇOK ÇOK KIRILDIM
orda da güsel paylaşım demiş dediğin gibi ama...
ÜSTÜ KAPALI IŞGAL ETME IŞTE
VIDEOLARIM SILINSEYDI DE GÖRMESEYDIM O YAZIYI GERÇEKTEN BAK HIÇ BU KADAR CIDDI OLMAMIŞTIM ÇOK ÇOK KIRILDIM
orda da güsel paylaşım demiş dediğin gibi ama...
Ama isterseniz bunu bidibidi forumunda SIZDEN GELENLER kısmında da paylaşın , çünkü o site ayrı bir site
demesinden sen anlaya anlaya bıdıbıdı tv yi işgal etme ddiğinimi cıkardınn sıla valla pess gercekten ben bile üzüldümm kii adminimizinde üzüleceğine eminimm
demesinden sen anlaya anlaya bıdıbıdı tv yi işgal etme ddiğinimi cıkardınn sıla valla pess gercekten ben bile üzüldümm kii adminimizinde üzüleceğine eminimm
neyse ya olmazsa silerim saten başka bi amacım olsa burda paylaşmazdım sorumada cvp versin o yeter
başka sitelerde paylaşılmasın demiştim ama paylaşım açık sanırım ikisinde de!
sen bilirsin sılacım ama gercekten bende cok üzüldüm yanlış anlamana
Ortada bi yanlış anlaşılma var adminimiz orda paylatıgın videonun aynısını bidibidi.com da sizden gelenler bölümündede paylaşmanı tavsiye etti ama sen sanırım yanlış anladın.burdaki amaç video her iki sitede olmasıydı.Senin için söylenmiş güzel bir tavsiye ama yanlış anlamışsın
&SILA wrote:cr@zy ordamısın kızevet

ya ben mi yanlış okuyorum yoksa birileri çıkıp bana "ADI"mi yazmış
hayır ben okudumda yanlış mı gördüm die bide senden onay alim dedim hani yanlış anlıyorum ben bu ara o bakımdan yani
sinirlerim zıplamış vaziyette sonra bana oyun bölümünde yorum yazma diyolar hey ALLAHIM SABIR YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
hayır ben okudumda yanlış mı gördüm die bide senden onay alim dedim hani yanlış anlıyorum ben bu ara o bakımdan yani
sinirlerim zıplamış vaziyette sonra bana oyun bölümünde yorum yazma diyolar hey ALLAHIM SABIR YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
nerdee ne yazılmışkii söyle bi bakıyım ona göre yorumumu yapıyımm ok
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.
HEM BEN CR@ZY YAZAR DIYE DÜŞÜNMÜŞTÜM