Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.668
tatlı cadım bak şimdi asıl olay bu.
biz şuan lige önem vermiyoruz hedefimiz uefa o yüzden yorulmak istemedik fakat olurda uefa dan elenirsek tabi o zaman ligde ağırlığımızı koyucaz yani fazla sevinmeyin derim ben ama yinede hakkınız sevinin
(üff ne acıklama yaptım hee kendimi birden gs sözcüsü gibi hissettim)

biz şuan lige önem vermiyoruz hedefimiz uefa o yüzden yorulmak istemedik fakat olurda uefa dan elenirsek tabi o zaman ligde ağırlığımızı koyucaz yani fazla sevinmeyin derim ben ama yinede hakkınız sevinin
(üff ne acıklama yaptım hee kendimi birden gs sözcüsü gibi hissettim)

sanada tatlı cadım iyi geceler tatlı rüyalar 
soal saol saol

selam ıyı aksamlar arkadaslar nasılsınız

DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
oo selvihan hoş geldin saol iyiyiz sen nasılsın 
ben 1. bölümün bitirme düdüğünü caldım, bu bölüm denizindibine ait o yüzden kararı o versin

sevgili betül,
ada bizim hikayemiz herkesten bişeyler gelsin diye bekliyoruz, katılım oranının yükselmesini bekliyorum ben, mesela sayın adminimizin katılımını bekliyoruz ... bu hikaye biraz zor bitecek çünkü 5- 6 sayfayla kitap olmaz tarihe geçiyoruz, bu sizden gelenler bölümünde ilk kitabımız bu yüzden sürsün istiyorum ben , siz bitirmek istiyosanız yazın uzasın hikaye olmaz mı
ya benim amacım hemen bitirmek değil zaten....yani uzun zamandır mesaj yazılmıyor gündemden uzaklaşmaya başladı...gündemden düşmesin en azından arada sırada mesaj yazın ki devam etsin....
denizindibi keşke tüm aktif olan üyeler katılsa bunu bende isterim hatta diğer sitelerde gördüğüm zaman hoşuma giderdi ama aktif katılım malesef çok fazla olmuyor bir elin parmakları kadar bile yok....
Bıdıbıdı nın katılması gerçekten güzel olurdu...modlardanda fazla katılan olmadı mesela tatlıcadı sürekli aktif herkesin tanıdığı birisin seninde katılımını isteriz...
denizindibi keşke tüm aktif olan üyeler katılsa bunu bende isterim hatta diğer sitelerde gördüğüm zaman hoşuma giderdi ama aktif katılım malesef çok fazla olmuyor bir elin parmakları kadar bile yok....
Bıdıbıdı nın katılması gerçekten güzel olurdu...modlardanda fazla katılan olmadı mesela tatlıcadı sürekli aktif herkesin tanıdığı birisin seninde katılımını isteriz...
betül_42 wrote:ya benim amacım hemen bitirmek değil zaten....yani uzun zamandır mesaj yazılmıyor gündemden uzaklaşmaya başladı...gündemden düşmesin en azından arada sırada mesaj yazın ki devam etsin....Haklıdın betül.Herkesin katılımıyla daha degişik fikirlerle daha güzel daha farklı bi ürün ortaya çıkar...
betül_42 wrote:tatlı cadı sürekli aktif herkesin tanıdığı birisin seninde katılımını isteriz.Ya siz çok güzel yazyosunuz ben de araya girp hikayeyi mahfetmek istemiyorum.O yüzden sadece okucu ve yorumcu olyorum
betül_42 wrote:ya benim amacım hemen bitirmek değil zaten....yani uzun zamandır mesaj yazılmıyor gündemden uzaklaşmaya başladı...gündemden düşmesin en azından arada sırada mesaj yazın ki devam etsin....
evet betül bu ara gündemden düştü hikaye fakat beyin meselesi gercekten beynimiz durdu bu ara biraz dinlenelim ve katılımlara bakalım dedik denizindibi ile ama kimseden bi katılım göremedik inş pazartesi yeniden başlıcaz
tatlı cadı wrote:
Ya siz çok güzel yazyosunuz ben de araya girp hikayeyi mahfetmek istemiyorum.O yüzden sadece okucu ve yorumcu olyorum
tatlı cadı hikayeyi başından beri takip eden birisin şuan hikayede üç grup var zaten en yakın grup hangisi geliyosa ordan bize biraz destek verebilirsin.
mehfetmek istemiyorum demişsin sen cekinmeden yaz mahfediceğini sanmıyorum aksine destek olursun sonra biz devamını zaten getiririz
ooo fatih. hat nerelerdesin yaa özlettin kendini nasılsın 
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.