LIVE
🏛️ LEGEND Atlantis Links record held by handan for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Storm House record held by gülen for 12 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Jakes Dragon
user bidibidim New Record! Magic Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.661
evet haklıymışsın ya dışarda fırtına varmış :lol2:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
hele şükür yaw sonunda kabul ettin yani ohh rahatladım ama yinede korkuyorum acaba bende müzik sesini acıptamı uyusam o zaman bişey duymam demi :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Eger bişi dinleyerek uyumak istyosan korku odasına gir orda sesler iyi gelir :mrgreen:

Valla ben bazen korkyom ama suan rahatım :arrow:
&
hala korku odası diyon maksusmu yapıyon yaw cıkıyom ben daha fazla durursam bu defada senin yüzünden uyuyamıcam :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
yok yok gitme sende aç doğuş dinle :wink:
&
yok kız ben gidem yavaş yavaş anca giderim :bidibidi_msn5: hadi yarın gece görüşürüz hayırlı sabahlar sana :wink:
Saol canım i geceler.Bende birazdan çıkarım.
&
ok cnm :ciao: :ciao: :bidibidi_msn5:
amma ne vedalaştım haa tmm bu sondu cıktım :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :ciao:
muhabbet edecemde kimse kalmamış muhabbet edeceg bu saatte :? :mrgreen:
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
selvihan naber nasılsın online gördüm seni slm veriyim dedim :wink: :)
YA ARKADAŞLAR BENIM MORALIM ÇOK BOZUK KONUŞCAK KIMSE YOK MU :bluecry:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
buyur sıla ben varım hayırdır niye moralin bozuk ay birinciside oldun hayırlısı olsun
ASLINDA MORALIM BOZUK DE?IL SADECE KONUŞCAK BIRILERI OLUR MU ACABA BENIMLE DIYE YAZDIM HAKKIMDA YAPILAN SON YORUMLARDAN SONRA SENIN "BEN VARIM"DEMEN GERÇEKTEN BENI ÇOK MUTLU ETTI TEŞEKKÜR EDERIM BI KEZ DAHA!!! TEBRIK BÖLÜMÜNDE DE YAZMIŞTIM.GERÇEKTEN ÇOK ŞEKER BI INSANMIŞIN :oops:

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
sıla senle kişisel bi problemim yok sadece oyunlarda yaptığın yorumlardan dolayı rahatsızlığımı dile getirdim halada o konuda aynı kanıdayım

fakat buraya moralim bozuk diye yazmışsın biz burda forumda aile gibiyiz hepimiz birbirimizin hüzünlerini, neşelerini paylaşırız senide dinlemeye hazırım moralin bozuksa buyur anlat dinlerim herzaman :wink: :)
YA MALESEF O KONUDA BENDE BI KABAHATIM OLDU?UNU DÜŞÜNMÜYORUM AMA BU KONUYA HIÇ GIRMEYELIM KIMSEYLE DARGIN OLMAK ISTEMIYORUM.ASLINDA HERKEZ TARAFINDAN SEVILEN BIRIYIMDIR AMA BURDA NIE BÖLE OLDU ANLAMADIM :roll: MORALIM BOZUK DE?IL AMA BIRIYLE GÜZEL KONUŞMAYA IHTIYACIM VARDI BU SITEDE YANI GÜZEL VE SAKIN

ya cnm biz burda herzaman güzel ve sakin konuşuruz yeterki aramıza katıl fakat itiraf et oyunlarda rakiplerini kızdırmak hoşunamı gidiyo :)

bu sorumu yanlış anlama sadece kişisel merakım :wink: :)
ooooo allah muhabbetinizi arttırsın işallah :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn32: :bidibidi_msn32:
YOOO ASLA ÖYLE BI HOŞLANTIM YOK AMA CANIM YANARSA CAN YAKARIM MISALI GIBI OLUYO ANLATMAK ISTEDI?IM CAN YAKMAK FALAN DE?IL TABI YANI OKUDU?UM YORUMLARDA BANA KARŞI NE HISSETTIYSEM O HISLE YAZIYORUM SANIRIM :roll: AMA ŞU BI GERÇEK ARADA YA BENIM TARAFIMDAN YADA ARKADAŞLAR TARAFINDAN YANLIŞ ANLAŞILAN YORUMLAR VAR :yahoo06: ASLINDA BAŞLANGIÇ GAYET HOŞ VE GÜZELDI!SENIN ALINDI?INI SÖLEDI?IN YORUMUMU ISSIZ ADA ADLI KONUDA MIZAHI OLARAK YAZMIŞIN SONRADAN BUNU DILE GETIRMEN BENI ŞAŞIRTTI AÇIKCASI :bidibidi_msn1:

&SILA wrote:YOOO ASLA ÖYLE BI HOŞLANTIM YOK AMA CANIM YANARSA CAN YAKARIM MISALI GIBI OLUYO ANLATMAK ISTEDI?IM CAN YAKMAK FALAN DE?IL TABI YANI OKUDU?UM YORUMLARDA BANA KARŞI NE HISSETTIYSEM O HISLE YAZIYORUM SANIRIM :roll: AMA ŞU BI GERÇEK ARADA YA BENIM TARAFIMDAN YADA ARKADAŞLAR TARAFINDAN YANLIŞ ANLAŞILAN YORUMLAR VAR :yahoo06:

evet yanlış anlaşılan yorumlar illaki vardır benim takıldığım tek şey senin bazen karşıdakini aşşağılarmış gibi kelimer kullanman şuan misal veremicem gerci dediğin gibi kapatalım bu konuları inş bundan sonra o tür tatsızlıklar yaşamayız yorumlarımızda

ASLINDA BAŞLANGIÇ GAYET HOŞ VE GÜZELDI!SENIN ALINDI?INI SÖLEDI?IN YORUMUMU ISSIZ ADA ADLI KONUDA MIZAHI OLARAK YAZMIŞIN SONRADAN BUNU DILE GETIRMEN BENI ŞAŞIRTTI AÇIKCASI :bidibidi_msn1:

evet o yorumuna mizahi yaklaştım büyütmemek için ama cok kırılmıştım o gece o yorumunu okuduğumda gercekten cok üzüldüm neyse gecti diyelim

eee nasılsın hayat nasıl gidiyor :wink:
BEN O YORUMU YAPARKEN O ANA KADAR FORUMLA PEK BI ALAKAM YOKTU.ADMINDE GEREKEN CEVABI VERDI BANA.VE ÜZERINE E?ER OKUDUYSAN YANLIŞ KONUŞTU?UMU VE ÖZEL ÜYELERIN NEYE GÖRE SEÇILDIKLERINI,KIM OLDUKLARINI,SITEDEKI KONUMLARINI+FORUMLA ILGILI FAZLA BILGI SAHIBI OLMADAN DA BÖYLE BI YORUM VE YANLIŞ YAPTI?IMI O SAYFADA DILE GETIRDIM ZATEN AMA SEN SADECE O YORUMA ODAKLANDI?IN IÇIN ÇATIŞMA OLDU ARADA :ms:

AMA ŞUAN HAYAT GAYET IYI.VE BENIM IÇIN BU SITE SADECE OYUNLARDAN IBARET DE?IL.YANI BIRINCI OLMAM GÜZEL AMA :bidibidi_msn48: NEYSE... :wink: EN SON NE ZAMN ADLI OYUNA GÜZEL BIŞEY YAZAYIM DEDIM ORTAM DÜZELSIN AMA YINE NEYSE :inlove2:

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.