Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.661
hele şükür yaw sonunda kabul ettin yani ohh rahatladım ama yinede korkuyorum acaba bende müzik sesini acıptamı uyusam o zaman bişey duymam demi

hala korku odası diyon maksusmu yapıyon yaw cıkıyom ben daha fazla durursam bu defada senin yüzünden uyuyamıcam

yok kız ben gidem yavaş yavaş anca giderim
hadi yarın gece görüşürüz hayırlı sabahlar sana 
hadi yarın gece görüşürüz hayırlı sabahlar sana ok cnm
amma ne vedalaştım haa tmm bu sondu cıktım

amma ne vedalaştım haa tmm bu sondu cıktım

muhabbet edecemde kimse kalmamış muhabbet edeceg bu saatte

kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
selvihan naber nasılsın online gördüm seni slm veriyim dedim

buyur sıla ben varım hayırdır niye moralin bozuk ay birinciside oldun hayırlısı olsun
ASLINDA MORALIM BOZUK DE?IL SADECE KONUŞCAK BIRILERI OLUR MU ACABA BENIMLE DIYE YAZDIM HAKKIMDA YAPILAN SON YORUMLARDAN SONRA SENIN "BEN VARIM"DEMEN GERÇEKTEN BENI ÇOK MUTLU ETTI TEŞEKKÜR EDERIM BI KEZ DAHA!!! TEBRIK BÖLÜMÜNDE DE YAZMIŞTIM.GERÇEKTEN ÇOK ŞEKER BI INSANMIŞIN 
sıla senle kişisel bi problemim yok sadece oyunlarda yaptığın yorumlardan dolayı rahatsızlığımı dile getirdim halada o konuda aynı kanıdayım
fakat buraya moralim bozuk diye yazmışsın biz burda forumda aile gibiyiz hepimiz birbirimizin hüzünlerini, neşelerini paylaşırız senide dinlemeye hazırım moralin bozuksa buyur anlat dinlerim herzaman

fakat buraya moralim bozuk diye yazmışsın biz burda forumda aile gibiyiz hepimiz birbirimizin hüzünlerini, neşelerini paylaşırız senide dinlemeye hazırım moralin bozuksa buyur anlat dinlerim herzaman
YA MALESEF O KONUDA BENDE BI KABAHATIM OLDU?UNU DÜŞÜNMÜYORUM AMA BU KONUYA HIÇ GIRMEYELIM KIMSEYLE DARGIN OLMAK ISTEMIYORUM.ASLINDA HERKEZ TARAFINDAN SEVILEN BIRIYIMDIR AMA BURDA NIE BÖLE OLDU ANLAMADIM
MORALIM BOZUK DE?IL AMA BIRIYLE GÜZEL KONUŞMAYA IHTIYACIM VARDI BU SITEDE YANI GÜZEL VE SAKIN
ya cnm biz burda herzaman güzel ve sakin konuşuruz yeterki aramıza katıl fakat itiraf et oyunlarda rakiplerini kızdırmak hoşunamı gidiyo
bu sorumu yanlış anlama sadece kişisel merakım

bu sorumu yanlış anlama sadece kişisel merakım
YOOO ASLA ÖYLE BI HOŞLANTIM YOK AMA CANIM YANARSA CAN YAKARIM MISALI GIBI OLUYO ANLATMAK ISTEDI?IM CAN YAKMAK FALAN DE?IL TABI YANI OKUDU?UM YORUMLARDA BANA KARŞI NE HISSETTIYSEM O HISLE YAZIYORUM SANIRIM
AMA ŞU BI GERÇEK ARADA YA BENIM TARAFIMDAN YADA ARKADAŞLAR TARAFINDAN YANLIŞ ANLAŞILAN YORUMLAR VAR
ASLINDA BAŞLANGIÇ GAYET HOŞ VE GÜZELDI!SENIN ALINDI?INI SÖLEDI?IN YORUMUMU ISSIZ ADA ADLI KONUDA MIZAHI OLARAK YAZMIŞIN SONRADAN BUNU DILE GETIRMEN BENI ŞAŞIRTTI AÇIKCASI
ASLINDA BAŞLANGIÇ GAYET HOŞ VE GÜZELDI!SENIN ALINDI?INI SÖLEDI?IN YORUMUMU ISSIZ ADA ADLI KONUDA MIZAHI OLARAK YAZMIŞIN SONRADAN BUNU DILE GETIRMEN BENI ŞAŞIRTTI AÇIKCASI
&SILA wrote:YOOO ASLA ÖYLE BI HOŞLANTIM YOK AMA CANIM YANARSA CAN YAKARIM MISALI GIBI OLUYO ANLATMAK ISTEDI?IM CAN YAKMAK FALAN DE?IL TABI YANI OKUDU?UM YORUMLARDA BANA KARŞI NE HISSETTIYSEM O HISLE YAZIYORUM SANIRIMAMA ŞU BI GERÇEK ARADA YA BENIM TARAFIMDAN YADA ARKADAŞLAR TARAFINDAN YANLIŞ ANLAŞILAN YORUMLAR VAR
evet yanlış anlaşılan yorumlar illaki vardır benim takıldığım tek şey senin bazen karşıdakini aşşağılarmış gibi kelimer kullanman şuan misal veremicem gerci dediğin gibi kapatalım bu konuları inş bundan sonra o tür tatsızlıklar yaşamayız yorumlarımızda
ASLINDA BAŞLANGIÇ GAYET HOŞ VE GÜZELDI!SENIN ALINDI?INI SÖLEDI?IN YORUMUMU ISSIZ ADA ADLI KONUDA MIZAHI OLARAK YAZMIŞIN SONRADAN BUNU DILE GETIRMEN BENI ŞAŞIRTTI AÇIKCASI![]()
evet o yorumuna mizahi yaklaştım büyütmemek için ama cok kırılmıştım o gece o yorumunu okuduğumda gercekten cok üzüldüm neyse gecti diyelim
eee nasılsın hayat nasıl gidiyor
BEN O YORUMU YAPARKEN O ANA KADAR FORUMLA PEK BI ALAKAM YOKTU.ADMINDE GEREKEN CEVABI VERDI BANA.VE ÜZERINE E?ER OKUDUYSAN YANLIŞ KONUŞTU?UMU VE ÖZEL ÜYELERIN NEYE GÖRE SEÇILDIKLERINI,KIM OLDUKLARINI,SITEDEKI KONUMLARINI+FORUMLA ILGILI FAZLA BILGI SAHIBI OLMADAN DA BÖYLE BI YORUM VE YANLIŞ YAPTI?IMI O SAYFADA DILE GETIRDIM ZATEN AMA SEN SADECE O YORUMA ODAKLANDI?IN IÇIN ÇATIŞMA OLDU ARADA
AMA ŞUAN HAYAT GAYET IYI.VE BENIM IÇIN BU SITE SADECE OYUNLARDAN IBARET DE?IL.YANI BIRINCI OLMAM GÜZEL AMA
NEYSE...
EN SON NE ZAMN ADLI OYUNA GÜZEL BIŞEY YAZAYIM DEDIM ORTAM DÜZELSIN AMA YINE NEYSE 
AMA ŞUAN HAYAT GAYET IYI.VE BENIM IÇIN BU SITE SADECE OYUNLARDAN IBARET DE?IL.YANI BIRINCI OLMAM GÜZEL AMA
NEYSE... 
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.