anlaşabiliriizzz.. gel beni dinlee boşverrr. gerçi ben görmeden gözlerimle yorum yapamam
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.666
anlaşma yok görürsün elimdeki fotoların yarın bıdıbıdı magazin basınında fakat kafamda sana karşı büyük bi soru işareti var o yüzden kararsızım yaa bi düzgün cevap vereydin daha iyi olacaktı ama neysee artık karambolee

aramayın crazy bulamssınız

aradığınız crazy şuan kapsama alanı dışındadır lütfen daha sonra tekrar deneyiniz tşkler

aradığınız crazy biiiib sesi kullanmıyo lütfen daha ssonra tekrar deneyiniz

ama o crazy şuan da online görünüyo
ya crazy takma kafana biz 6-0 da yendik
yani buskorun daha kötüsüde olabilirdi(galiba 6-0 dı)

ya crazy takma kafana biz 6-0 da yendik
yani buskorun daha kötüsüde olabilirdi(galiba 6-0 dı)

yok valla yemin ederim sinir krizinde değilim olsam foruma girermiydim delimiyim ben ama tek gs li ben varmışım ya bu sitede pess
hem biz avrupa maçlarını daha cok düşündüğümüz için fb ye cok önem vermemiştik zaten
(nasılda kurtarırım kendimi pes valla pess
)
hem biz avrupa maçlarını daha cok düşündüğümüz için fb ye cok önem vermemiştik zaten
(nasılda kurtarırım kendimi pes valla pess
)amanda aman kıyamayız biz ona , ıssız ada maceramızın senaristi yav crazy yavv , arkadaşlar valla bizi kurtarmaz ona göre, üstüne fazla gitmeyin 

hepinizi balaya yaratığa yem edecem oralarda görürsünüz sizz,
tek başıma kurtulacam kalın tüm fenerliler adada delirin fener gelir kuratrır sizi
tek başıma kurtulacam kalın tüm fenerliler adada delirin fener gelir kuratrır sizihelal sana denizindibi ya dimi hep gs hep gs olmaz gs avrupada yeteri kadar başarı kazanıyo türkiyedede fener kazansın 
ayy gene gelmiş fbli, kız sen okula gitsene ne işin var burda bende rahat rahat atıyım fener hakkında

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.