LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.656
senin bilmediğin ne varki maşşallah herşeyi biliyon aman Allah nazarlardan saklasın senii :mrgreen:
denizindibi wrote:bildiğim kadarıyla aile koruma şifresi devre dışı bırakılabiliyo, saatin yanına sağ tıkla ve kapat yada şifre ayarlardan her saat için yeşili işaretle, ayy ne gıcık bi program bilmezmiyim yaa
daha kolay bi yöntem ögrendim:şifreyi :lol:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
hoş geldin tatlı cadım nasılsın özledim seni ya :yahoo60:
tatlı cadı wrote:
denizindibi wrote:bildiğim kadarıyla aile koruma şifresi devre dışı bırakılabiliyo, saatin yanına sağ tıkla ve kapat yada şifre ayarlardan her saat için yeşili işaretle, ayy ne gıcık bi program bilmezmiyim yaa
bak onu hiç düşünmemiştim :wink: zekice :)
hoşbulduk canım bende sizi özledim nasılsını?
&
denizindibi wrote:
tatlı cadı wrote:
bak onu hiç düşünmemiştim :wink: zekice :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
&
ya arkadaşlar korku bölümü açıldığından beri hiç girmemiştim zaten konuları okumaya bile cesaretim yok,şimdi merak ettim bi bakayım dedim ama sayfayı tıklamamla kapatmam bir oldu nasıl bir bölümdür orası ya..iyikidi hiç girmemişim :shock: :shock: :shock: gözlerim faltaşı gibi açıldı :bidibidisun18:
yaa o sesleri hiç sorma hem muhteşem bişey olmuş hemde gercekten korkutucu sen bide konuları okusan o zaman naparsın acaba betül :bidibidi_msn5:
korkumdan ben bölüme bile girmeye cesaret edemiyordum şimdi nasıl olduysa bi giriyim dedim sesleri duyunca girmemle çıkmam bir oldu :lol:
benim karşıma biri aniden çıksa bile korkarım onları okusam kalpten giderim valla.. :lol:
ahh ahh betül ya ben napıyım korku odasından cıkamaz hale geldim beni artık ararsanız ordayım buyrun beklerim :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
bende ona şaşırdım valla sen nasıl duruyosun orda ya..Allah sabır versin :D :D
Allah razı olsun betül bende kendime cok şaşırıyorum ben ve korku odası ama korkularımla yüzleşiyorum yavaş yavaş
sende gel beni yanlız bırakmayın odada :bidibidisun39:
valla canım hiç kusura bakma ben gelemiyecem :shock:korkularıma yeni korkular eklemek istemiyorum
ya ben yavaş yavaş o seslerle anlaşmaya başladım onlar cığlık attıkça bende onlara karşılık veriyom delirmeyemi başladım nedir :lol2: :lol2:
[email protected]@yer wrote:ya ben yavaş yavaş o seslerle anlaşmaya başladım onlar cığlık attıkça bende onlara karşılık veriyom delirmeyemi başladım nedir :lol2: :lol2:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Selam crazy nasılsın?
&
betül gördünmü bilmiyom hani sayfa yüklenirken kuru kafa dönüyo ya o bile bana göz kırpıyo artık dönerken accayip bi durumdayım yakında pisikolojik destek alabilirim :lol2: :lol2: :lol2:

tşkler tatlı cadım ben şuan iyimiyim kötümü bilemiyorum sen nasılsın :mrgreen: :huh:
crazyplayer wrote:tşkler tatlı cadım ben şuan iyimiyim kötümü bilemiyorum sen nasılsın

bende iyiyim canım saol.
&
eee neler yapıyosun tatlı cadım :?: :)
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.