LIVE
🏛️ LEGEND Bloody Butcher record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Javelin throw record held by crazYTR for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.651
tatlı cadım gelmişşş :kiss3: hoş geldin tatlı cadım kurtar beni denizindibinden taktı çocukluğuma inecekmiş yaa :freaked:
aa tatlı modumuz gelmiş :bidibidi_msn33:
hiiiiç tatlı cadım napalım iiyiz bizde uğraşıyoz işte , sen nasılsın :bidibidi_msn11:
Hoşbulduk

işyiyim sagolun arkadaşlar.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
pc daha olmadımı tatlı cadım yaa özledik seniiii :yahoo60:
yok canım ya 2 kişi baktı teknoljk ömrünü tamamlamıs dediler.Bugun bi baskası daha bakactı.Bende sizi siteyi özlüyom :(
&
bizde özledik yaa hem cabuk gel sensiz forumda akıbetini kaybediyo ıssız adalara düştük cnmcım yaa denizindibi ve oyun deliside her gün beni korku odasına cağırıp uykusuz bırakıyolar gelde arkadaş ol bana :bidibidi_msn5: :mrgreen:
benim yoklugumda seni tek bulup korkutuyolar desene.ısıız adadqa tek degilsin ben ordaymışım :roll:
&
sensiz ıssız ada olurmu yaa :wink:

ee dedenlerdemisin tatlı cadım sen :?:
efet canım abone oldum buraya :lol:
&
yakında ıssız adada süpriz olacak tatlı cadı takip et, dedenleride alacam senle beraber onlarda düşecek oraya :bidibidi_msn5:
denizindibi wrote:yakında ıssız adada süpriz olacak tatlı cadı takip et, dedenleride alacam senle beraber onlarda düşecek oraya
yok onlr kalsın ne istyon yaşlılardan kalpleri bu kadar heycana dayanmaz
&
tatlı cadım dikkat et kendine denizindibi yavaş yavaş çocukluğuna inmeye başladı :lol2: :lol2:
aman aman Allah korusun :lol:
&
ya yooook , durun bi önce gece yanınıza geleceeeeeeeeeeeeem :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ne kim kimin han gi gece yanına gelcekmişş ne gecesi yaa :bidibidi_msn7:
="[email hidden]@yer"]ne kim kimin han gi gece yanına gelcekmişş ne gecesi yaa :bidibidi_msn7:

cumartesi gecesiiiiiiiiiiiii , forumda online gözüküp aslında ruhum sizin yanınızda olaacaaaaaaaaaakk :bidibidi_msn37: :yahoo16: :yahoo48:
cumartesi gecesi kimler gelecek ben ona göre geliyim hani yanlız kalmıyım :pale:
gelmeyenlerde zaten içlerinde foruma girmek gibi bi duygu hissedicekleeeeeer, eğer hissetmezlerse ben 3 harflilerimi onların içlerine girmeleri için uyarıcaaaaaaaaamm :twisted: :twisted:
şey ımmm
ben gece olamam kuzenim vermez pcye bana :lol:
&
kuzeninde bu siteye girecek o gün, bilemdiği bi sebepten dolayı girmek isteyeceeeeeeeeeekkkkk :twisted:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.