tamam gece gelirim inşallah.. en son girdiğimde vardı o sesler şuan zaten duyamam kolonlar takılı değil..
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.652
su_perisi wrote:denizindibi doğru söylüyoreğleniyomusun, ya biz orda yorum yaptıkça masamdaki herşey uçuşuyo, tanımadığım bi böcek sıçradı dün nerden geldiini bilmiyom ama üstüme uçacak gibi bi hali vardı, sonra duvarda notlar buluyorum, kendi yazdığım notlar ama yinede duvarda ne işi var diye şaşırmadan duramıyorum falan su perisi, bizim halimiz nicoldu
kısıtlı zamanlarda girsemde sadece okumak bile eğlendiriyor beni![]()
sen daha eğlen 
korku bölümünü isteyen siz değilmisiniz arkadaşlar
korkmak istediniz korkuyorsunuz işte
kendi düşen ağlamaz
korkmak istediniz korkuyorsunuz işte
kendi düşen ağlamaz

sende daha dalga gec emi
bak akşam noldu denizindibi anlatıyım ciddi oldu ama..
gece 3 falandı yattım tam dalıcam arkamda bi nefes hissettim döndüm kimse yok töbe yarabbim dedim tekrar kapattım gözlerimi bu defada sanki odada biri geziyo gibi oldu hemen kaldırdım kafamı yine kimse yok allaım dedim neler oluyo o an bildiğim bbütün duaları okudum hatim indirecektim nerdeyse sonrada taktım telin kulaklığını müzik dinleyip uyudum artık ses falan olduysada duymadımm
bak akşam noldu denizindibi anlatıyım ciddi oldu ama..gece 3 falandı yattım tam dalıcam arkamda bi nefes hissettim döndüm kimse yok töbe yarabbim dedim tekrar kapattım gözlerimi bu defada sanki odada biri geziyo gibi oldu hemen kaldırdım kafamı yine kimse yok allaım dedim neler oluyo o an bildiğim bbütün duaları okudum hatim indirecektim nerdeyse sonrada taktım telin kulaklığını müzik dinleyip uyudum artık ses falan olduysada duymadımm

bana müsade iyi eğlenceler arkadaşlar
="[email hidden]@yer"]sende daha dalga gec emibak akşam noldu denizindibi anlatıyım ciddi oldu ama..
gece 3 falandı yattım tam dalıcam arkamda bi nefes hissettim döndüm kimse yok töbe yarabbim dedim tekrar kapattım gözlerimi bu defada sanki odada biri geziyo gibi oldu hemen kaldırdım kafamı yine kimse yok allaım dedim neler oluyo o an bildiğim bbütün duaları okudum hatim indirecektim nerdeyse sonrada taktım telin kulaklığını müzik dinleyip uyudum artık ses falan olduysada duymadımm
ya yemin ediyorum gece dışarda duruyodum ablamı bekliyorum, yokuş aşşağı bi ayak sesi geliyo ama gelen giden yok, sonra bi karartı iniyo yokuştan , ablam değil simsiyah giyinmiş bi kadın , allah ablamın yardımcısı olsun dedim kaçtım içeri

yuuhh yanii ablanı bıraktıysan sen bizide adada bırakırsın

ben seni delirtecem az kaldı cumartesi akşamına cok hain planlarım varrr bu arada imzam nasıl bayıldım şu kadına yaa harika gözüküyo demiii

aaa olmuyo ama demekki sen yorumlarımızı okumuyosun cok kırıldııımmmm 

okumuyorum de de cinnet anım yaklaşsın

yaw sen neden taktın benim çocukluğuma korkutuyosun gelme üstüme cnm yaa 

indirecem ben seni merak etme ama cıkışın olmıyacak çocukluğumdan

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.