LIVE
🏛️ LEGEND Bloody Butcher record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Javelin throw record held by crazYTR for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.652
tamam gece gelirim inşallah.. en son girdiğimde vardı o sesler şuan zaten duyamam kolonlar takılı değil..
su_perisi wrote:denizindibi doğru söylüyor
kısıtlı zamanlarda girsemde sadece okumak bile eğlendiriyor beni :)
eğleniyomusun, ya biz orda yorum yaptıkça masamdaki herşey uçuşuyo, tanımadığım bi böcek sıçradı dün nerden geldiini bilmiyom ama üstüme uçacak gibi bi hali vardı, sonra duvarda notlar buluyorum, kendi yazdığım notlar ama yinede duvarda ne işi var diye şaşırmadan duramıyorum falan su perisi, bizim halimiz nicoldu :lol2: :lol2: sen daha eğlen :lol2:
korku bölümünü isteyen siz değilmisiniz arkadaşlar
korkmak istediniz korkuyorsunuz işte :lol: :lol:
kendi düşen ağlamaz :bigsmile:
sende daha dalga gec emi :lol2: bak akşam noldu denizindibi anlatıyım ciddi oldu ama..
gece 3 falandı yattım tam dalıcam arkamda bi nefes hissettim döndüm kimse yok töbe yarabbim dedim tekrar kapattım gözlerimi bu defada sanki odada biri geziyo gibi oldu hemen kaldırdım kafamı yine kimse yok allaım dedim neler oluyo o an bildiğim bbütün duaları okudum hatim indirecektim nerdeyse sonrada taktım telin kulaklığını müzik dinleyip uyudum artık ses falan olduysada duymadımm :curtain:
bana müsade iyi eğlenceler arkadaşlar
su perisi daha korkacaktık nereye gidiyosun

gece 3 falandı yattım tam dalıcam arkamda bi nefes hissettim döndüm kimse yok töbe yarabbim dedim tekrar kapattım gözlerimi bu defada sanki odada biri geziyo gibi oldu hemen kaldırdım kafamı yine kimse yok allaım dedim neler oluyo o an bildiğim bbütün duaları okudum hatim indirecektim nerdeyse sonrada taktım telin kulaklığını müzik dinleyip uyudum artık ses falan olduysada duymadımm :curtain:

ya yemin ediyorum gece dışarda duruyodum ablamı bekliyorum, yokuş aşşağı bi ayak sesi geliyo ama gelen giden yok, sonra bi karartı iniyo yokuştan , ablam değil simsiyah giyinmiş bi kadın , allah ablamın yardımcısı olsun dedim kaçtım içeri :bidibidisun18:
yuuhh yanii ablanı bıraktıysan sen bizide adada bırakırsın :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
="[email hidden]@yer"]yuuhh yanii ablanı bıraktıysan sen bizide adada bırakırsın :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ya akşama kadar ablammı uğraşıyo burda, biz uğraşıyoz o yüzden şaslı dedim ben kaçtımmm napiim orda kalıp delirsemiydim :bidibidisun13:
ben seni delirtecem az kaldı cumartesi akşamına cok hain planlarım varrr bu arada imzam nasıl bayıldım şu kadına yaa harika gözüküyo demiii :mrgreen: :bidibidi_msn11:
yok genelde resimlere ve hatta hatta yazılara bakmadan cevap veriyom ben :bidibidisun18:
aaa olmuyo ama demekki sen yorumlarımızı okumuyosun cok kırıldııımmmm :bidibidi_msn17:
okuyorum olurmu okumamak :oops: :oops: :oops:

sen benim korkularıma takmıştın ama , nolacak bi çocukluğuna inip geri çıksam :twisted:

Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.