LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.665
Fenerbahçemiz ile Galatasaray arasında yapılan ve sarı-lacivertlilerin sadece tek yenilgi aldığı son 8 lig maçı şöyle:

Tarih Stat Sonuç (FB-GS)
---------- ------------------ -------------
22.05.2005 FB Şükrü Saracoğlu 1 - 0
27.11.2005 Ali Sami Yen 1 - 0
22.04.2006 FB Şükrü Saracoğlu 4 - 0
03.12.2006 FB Şükrü Saracoğlu 2 - 1
19.05.2007 Ali Sami Yen 2 - 1
08.12.2007 FB Şükrü Saracoğlu 2 - 0
27.04.2008 Ali Sami Yen 0 - 1
09.11.2008 FB Şükrü Saracoğlu 4 - 1

birazdan gidicem hatta bu mesajı gönderip gidecem crazy atıp tut bakalım akşma görüşürz:D
SaDeCe GüLüMSe :)

sen varyaa elime düşme güsselim yaktım senii yaktımm acısını cıkarıcam bu tablonun :twisted: :twisted: :twisted: :)
ooofff gusselim bu ne tablo yaaa, sen cr@zy'i delimi edeceksin napıyosunn :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
dün geceden beri uğraşıyo tımarhanelik etcek beni onun için uğraşıyo zaten oyyy oyyy
naapsın garibim , fb li olarak yaşamlarında gördükleri ilk ve tek iyi tablo galiba, sen boşver cr@zy uğraşma gusselimle, bizde onu korku bölümüne çeker korkuturuz, neye uğradığını şaşırır :lol2: :lol2: :lol2:
denizindibi wrote:naapsın garibim , fb li olarak yaşamlarında gördükleri ilk ve tek iyi tablo galiba
gusselim33 wrote:22.05.2005 FB Şükrü Saracoğlu 1 - 0
27.11.2005 Ali Sami Yen 1 - 0
22.04.2006 FB Şükrü Saracoğlu 4 - 0
03.12.2006 FB Şükrü Saracoğlu 2 - 1
19.05.2007 Ali Sami Yen 2 - 1
08.12.2007 FB Şükrü Saracoğlu 2 - 0
27.04.2008 Ali Sami Yen 0 - 1
09.11.2008 FB Şükrü Saracoğlu 4 - 1

iste budur tablo
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tatlı cadı sen korku odasına bi gelsene :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

bak hernekadarda cr@zy'le mahkemelik olsakta arkasındayım, yıldıramazsınız cr@zy' mi , tabloymuş, 2- 3 senede bi tablonuz oldu onunlada övünün ayyy :lol2: :lol2: :lol2:
vay bee editörüme bakın hele ben yokken beni nasılda savunmuşş heeyyytt tutmayın denizindibini :lol2: :lol2:

tatlı cadı ve güsselim sizi yarın gece korku odasında bekliyoruz kozlarımızı paylaşmaya hazır olun ve gelin :sasmokin: :sasmokin: :onfire: :onfire:
arkadaşlar tablo ortada ya iki üç senelik derken bi bakın bakalım kaç sene var ama bide şu var biz zaten dün gece gs lilere yenilginin alasını gösterdik yani fazla söze hacet yok görünen köy kılavuz istemez :twisted: :twisted: :twisted: :D
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
yaf denizdibi sen bjklı degilmisin ?

korku odası nerde crazy?
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
sahar sende cok konuşuyon yarın gece senide korku odasında bekliyom ben sizin icabınıza orda bakacam merak etmeyin :lol2: :lol2:
hehe geldim korku odasınada buluşalım istersen crazyy :twisted:

valla şimdi bende oraya giricem yeni konular acılmış bakam bi istersen gel ben yanlız girmiyim :lol2:
girelim canım ordn herhangi bi yerden yaz bana ordan dewam edelim fener galata olayına :twisted: bende yeni bişiler ekliycem saten :twisted:

delisin ya ben korkutmak için gel diyom sen hala fb gs desin tamam kapatalım bu konuyu üzü,lüyorum amaaaa :( :(

:spin: :spin: :spin:
tamam tamam kapattım bile canm. ya korku bölümüne ekleyecek bişeyler aklıma gelmiyor bana yardımcı ol crazy. acaba satanst ayinlerine dewammı etsem :lol:

bence daha korkunç resimler ekle ben eklicemde cesaret edemiyorum :lol2: :lol2:
tamam daha korkunc resim diyorsunda içeriği ne olcak bu resimlerin bide onu desen :D

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.