LIVE
Loading stream......

Iyi Geceler

started by BIDIBIDI 04 July 2010 16-year-old topic 571 Replies 278.912
iyi geceler hepinize
iyi geceler..tatlı rüyalar
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
iyi geceler ama uyumak yok :wink:
kahraman wrote:iyi geceler ama uyumak yok
aynen, katılıyorum..
ben mışıl mışıl uyumuşum..öyle bi uyumuşum ki sahura bile zorla uyandım.birazdan kaldığım yerden devam edeceğim:)
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Herkese iyi geceler.. Bu gece yine uyku yok bana...
iyi geceler adminim
hayırdır niye uyku yok size yine :?:
Inşallah Hayırdır... iyi geceler kahraman...
herkese iyi geceler.
bir ramazanın da sonuna geldik
herkese iyi bayramlar diliyorum.
şimdiden :D :D
iyi geceler
iyi geceler...
iyi geceler........
iyi geceler herkese
bir sessizlik çökmüş
nedense :roll: :roll:
iyi gecleer
iyi geceler bıdıbıdı :wink:
iyi gecelerr herkese, umarım geceniz de gününüz de iyi geçer..
iyi gecelerrrr
iyi geceler...
iyi gecelerr
iyi mutlu huzurlu geceler
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.