Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Iyi Geceler
started by BIDIBIDI
04 July 2010
16-year-old topic
571 Replies
278.909
Umarım gecemiz güzel geçer...
iyi geceler tatlı rüyalar
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Huzurlu geceler...
Iyi geceler, sevdiklerinizle , ömür boyu mutluluklar...
Iyi geceler...
Iyi geceler, sevdiklerinizle...
iyi geceler...tatlı rüyalar
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
bazı geceler vardır... iyi geçmesini bırakın , geçmez bile... öyle bir geceden herkese mutlu geceler..
iyi geceler...
ayın son günü.. bir ayı daha geride bırakıyoruz.. yeni bir ayda mutluluklar dileriz..
Iyi akşamlar..
Iyi akşamlar..
iyi geceler herkese
yeni bir ay başladı..Umarım bu ay güzel geçer.. herkese iyi geceler.. mutlu rüyalar..
Amiiinnnn Adminimm Iyi gecelerrr
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.