LIVE
Loading stream......

Iyi Geceler

started by BIDIBIDI 04 July 2010 16-year-old topic 571 Replies 278.913
Iyi gecelerrr :)

Yaa dikkatimi cekti büş büş sen hep biz yokken geliyon keşke dün akşamki muhabbete sende katılsaydın sadece iyi geceler deme arada bizlede muhabbet et yaa :D
cr@zy wrote: Iyi gecelerrr

Yaa dikkatimi cekti büş büş sen hep biz yokken geliyon keşke dün akşamki muhabbete sende katılsaydın sadece iyi geceler deme arada bizlede muhabbet et yaa
bende sabah gördüm muhabetizi hafta içi iş dolayısıyla erken yatıyorum o yüzden pek gece giremiyorum siteye...
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Hımmm anladımm sende çalışan kesimdensin yani :)
cr@zy wrote:Hımmm anladımm sende çalışan kesimdensin yani
evet...ne diyelim hayat şartları...
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Haklısınn Hayat şartları zor çalışmak gerek , neyse ben seni lafa tutmıyım cıkıyodun sanırsam iyi geceler sana
uykum kaçtı...
ooo Adminim günaydınn çokmu ses çıkarttık yaa oysa sessiz sessiz konusuyoduk büşbüşle :D
cr@zy wrote:ooo Adminim günaydınn çokmu ses çıkarttık yaa oysa sessiz sessiz konusuyoduk büşbüşle
kendi halimzde biz muhabbet ediyorduk...
e ben ne dedim ki şimdi size
Bişey demediniz alıngan adminim benimmm ( ah cr@zy ahh huyların admininede bulaşmış :bidibidi_msn5: ) Hayırdır canınızmı sıkkın Adminim :roll:
BIDIBIDI wrote:e ben ne dedim ki şimdi size
siz bi saat önce iyi geceler yazmıstınız tekrar dönünce bizde sandık bizim sesimize uyandınız..
iyi geceler...
tekrardan iyi geceler...
Iyi gecelerr Adminim verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
cr@zy wrote: verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
:roll: rahatsızlığı sen vermiyorsun.
Iyi geceler tatlı ruyalar herkese çok geç oldu bende yatıyorum :lol:
iyi geceler betülcüm, tatlı rüyalar...
crazy, iyi geceler ecardları da hazırlıcaksın di mi? :D

uykum yok ama canım sıkkın, hani cemal safi diyor ya şiirinde

"Her şeyim tamam da BIR SENDIN NOKSAN"

of offff.. Hadi hepinize iyi geceler...
BIDIBIDI wrote:crazy, iyi geceler ecardları da hazırlıcaksın di mi? :D

Hazırladım bile Adminim :komik: :komik: Iyi gecelerr :komik:
harikasın crazy...

This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.