yarın yeni bir gün... yepyeni bir gün... herkese iyi geceler şimdiden, tatlı rüyalar... bize yine uyku yok
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Iyi Geceler
started by BIDIBIDI
04 July 2010
16-year-old topic
571 Replies
278.915
iyi gecler....
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Bugün uyumalıyım...
Hadi hepinize iyi geceler...
Bugun benimde uyumam gerek.. hayırlı gecler..
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
bugün herkezin uyuması lazımmış yorucu bir gündü heralde
iyi gecelerrr
Iyi geceler betül sende uyu bakalımm
Ben inat ettim uyumıcam uyumam gerekmiyo yani
tşkler Betül bak iyi aklıma getirdin bende bi filmmi izlesem napsam
Tamam tamam senin adınada izlerim
betül yarın staj var galiba, çok güzeldi bugün ya..
Iyi geceler Betüll sakın resimli çalışmayla yorma kendini kıyamammm sanaa
betül sen resmi hazırla, sitenin girişine asalım kocaman
evet hergünümüz böyle güzel olsun
zaman öyle bir geçiyor ki, bazen tutamıyorsun...
Bugün de ayrı güzel geçti, yüzünüzde gülümsemeleri görmek güzeldi..
Gecemiz iyi geçti, uykumuzda iyi, huzurlu geçer umarım..
Allah rahatlık versin...
Bugün de ayrı güzel geçti, yüzünüzde gülümsemeleri görmek güzeldi..
Gecemiz iyi geçti, uykumuzda iyi, huzurlu geçer umarım..
Allah rahatlık versin...
Sizede Allah rahatlık versin Adminim Iyi gecelerrr
...
iyi geceler... geceniz sevdiğinizi düşünerek geçsin...
BIDIBIDI wrote:iyi geceler... geceniz sevdiğinizi düşünerek geçsin..o bizi düşünsün
iyi geceler.. tatlı rüyalar
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.