LIVE
🏛️ LEGEND Tehlikeli Descent record held by muhammed2002 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Frog record held by bukettttt for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Iyi Geceler

started by BIDIBIDI 04 July 2010 16-year-old topic 571 Replies 278.909
sıteyeyenıyılınyenıomodel karlarıdusmus:) ıyıgeceleerrr
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
iyi gecelerrr...
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...

[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..
[/align]
iyi geceler.
Iyi geceler herkese...Siteye uzun zamandır girmiyordum değişmiş bi farklılık olmuş ama güzel olmuş :)))
o betül selam nasılsın ya.. derslerin ağır tabi.. yeni yıla hazırlanıyoruz işte.. hoşgeldin
Teşekkür ederim iyiyim sağol,bu dönem dersler ağırdı gerçekten ama son 2 haftadır çok yoğundum ders bile çalişamadım pek...Öyle uğraşıyoruz işte..

sizde iyisinizdir inşaallah..Hazırlıklar nasıl gidiyor..
IYI GECELER...
Iyi geceler...
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...

[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..
[/align]
Iyi gecelerr...
iyi geceler crazy..nasılsın canım..
iyi geceler....
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
uyuyanlar, uyuyamayanlar, uyumak isteyipte uykusu gelmeyenler,sevenler, sevilenler,platonikler,gece gece belamısın diyenler,git uyu kardesim diyenler,ay canım arkadasım hep beni düşünür diyenler bu mesajı yazandan herkese bi iyi geceler :salut: :bidibidi_msn5:
iyi geceler...
oooo crazy ismini görmesen mesajı okuyunca direk sen olduğun anlaşılıyor :) iyi geceler..
Sebebi Ziyaretimiz Belli. Bu Saatte Kız Isteyeceğimiz Yok... "IYI GECELER" Diyip Gideceğim. Kusuruma Bakmayın Tatlı Alamadım. Ee Malum Kriz... Siz Tatlıyı Rüyanızda Görürsünüz. :bidibidi_msn5:
cr@zyimizin iyi geceler diyişi de böyle oluyor..

Içten duygularınız için teşekkür eder, iyi geceler, tatlı rüyalar dilerim... :D

Iyi geceler tüm dünya...
Iyi geceler herkese :)))
Iyi geceler ,herkese :lol:
Iyi geceler...
iyi geceler....
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.