LIVE
🏛️ LEGEND Tehlikeli Descent record held by muhammed2002 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Frog record held by bukettttt for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Iyi Geceler

started by BIDIBIDI 04 July 2010 16-year-old topic 571 Replies 278.911
Inşaallah sağlık sıhhatiniz yerinde olsunda,diğer sıkıntılar hallolur..
Artık hiç birşeyi kafaya takmamaya çalışıyorum..Ölüm kapımızda bizi bekliyormuş,3 günlük dünyaya değmez çektiğimiz sıkıntılar..

Iyi geceler...Mutlu huzurlu bir sabaha uyanmak duasıyla..
betül_42 wrote:Artık hiç birşeyi kafaya takmamaya çalışıyorum..Ölüm kapımızda bizi bekliyormuş,3 günlük dünyaya değmez çektiğimiz sıkıntılar..
aslında haklısın ama işte napacaksın. ne diyelim kısmet... bazen olaylar senin dışında gelişerek sana etki edebiliyor..
aslında haklısın ama işte napacaksın. ne diyelim kısmet... bazen olaylar senin dışında gelişerek sana etki edebiliyor.
evet sizde haklısın..Dün takmamayı öğrendim dememe rağmen yeni bir olayda hala takmaya devam ediyorum :lol: sonumuz hayır olsun ne diyelim :wink:

Iyi akşamlar herkese...
iyi akşamlar...........
Iyi Geceler... Iyi Uykular... :roll: :wink:
iyi geceler,herkese..Iyi uykular..
Iyi Geceler.
Iyi geceler , iyi uykular...
Iyi geceler adminim nasılsınız...bugün Sizden başka pek kimse yok galiba..Iyisinizidr inş. uzun zamandır görüşemiyoruz..
evet betül.. modlarımız kayboldu ortadan... yoksunuz... önemli bir şeyler yoktur umarım. Crazyi de görünmüyor..
Bu sene okul çok ağır geliyor..Hem okul çok yoruyor hem de dersler çok ağır..o yüzxen nete girecek fazla vakit bulamıyorum..Ama en azından ne var ne yok diye bi bakıyorum...Gene bi gözüm burda yani :lol:
Ağırdır ya, kolay mı hiç betül, bir kimyager yetişiyor. Allah yardımcın olsun. Özletmeyin kendinizi ama. Vizeler falan başlamıştır galiba. Başarılar dilerim.
sağolun adminim vizeler bayramdan sonraya...Hayırlısıyla bi atlatsak onuda..Dualarınızda unutmayın..
Bayramı zehir ettiler desene.. dualarım seninle betül..
Iyi geceler bu arada..
sağolun adminim,valla öyle oldu...
Siz nasılsınız sizin nasıl gidiyor..
sıkıntılı , stresli, yoğun.. ve bu saydıklarım en son noktalarda.. kısmet bakalım.
Hımm Allah yardımcınız olsun o zaman..Sizinde bayramınız zehir olmaz umarım..
betül_42 wrote:Sizinde bayramınız zehir olmaz umarım
Kısmet betül... Ama iyi dinlen sen oldu mu, vizelerden sonra daha da zorlaşacak biliyorsun...
Iyi geceler......
Iyi geceler Adminim Tekrardan Bayramınız Mübarek olsun efenim :)
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.