Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Iyi Geceler
started by BIDIBIDI
04 July 2010
16-year-old topic
571 Replies
278.908
Sizler gibi değerli dostlarımızla oldumu, gecemiz de gündüzümüz de mutlu, huzurlu, deli dolu..
Hepinize Iyi geceler, Allah rahatlık versin.. Başınızı yastığı koyduğunuzda aklınıza gelirsek, dualarınızı esirgemeyiniz..
Hepinize Iyi geceler, Allah rahatlık versin.. Başınızı yastığı koyduğunuzda aklınıza gelirsek, dualarınızı esirgemeyiniz..
haydi iyi geceler uyudu yedi cüceler, yarın güzel bi gün bekler, ucusan kelebekler mutlu gülen bebekler, renkli güzel cicekler, gencliği bekler delilikler, rüyanda olsun melekler, uzak dursun sebekler, yapılmasın kelekler ,sasırmasın felekler, dostlar mutluluğu kenetler, yazıldı cek ve senetler, cay ve sıcak simitler ramazanda iyi gider, bu mesaj burada biter bu cr@zy uyumaya gider uzatmayalım yeter haydi iyi geceler... 

Iyi Geceler.. Bugün Güzel Geçti.. Yarın Sabah da Mutlu Başlar Inşallah..
bakın şinci ben size iyi geceler diyiverecem nolcek ya geceniz iyimi geccek altı üstü uyuverceniz gari.
e datlı rüyalar deyiversem ben dedim dei rüyanız datlımi olcek e hadi öptüm yazıversem ya öle yazdım dei hissedivercenizmi bea e kib deiversem gari ben dedim dei gece kendinize dikkat mi ediceniz...e boşverin gari o zaman eysimi siz zıbariverin
e datlı rüyalar deyiversem ben dedim dei rüyanız datlımi olcek e hadi öptüm yazıversem ya öle yazdım dei hissedivercenizmi bea e kib deiversem gari ben dedim dei gece kendinize dikkat mi ediceniz...e boşverin gari o zaman eysimi siz zıbariverin
Kaybettik...
Nabız atışları sıfır, kalp çalışmıyor, mod durumu negatif.. Gülme Anormal şiddetli..
Gençti.. Erkenden zıbarıverdi gari...
BIDIBIDI wrote:![]()
Kaybettik...
Nabız atışları sıfır, kalp çalışmıyor, mod durumu negatif.. Gülme Anormal şiddetli..
Gençti.. Erkenden zıbarıverdi gari...![]()

Iyi Geceler.
Gecenin hiç bitmesini istemesem de, başlayan günün getireceği güzellikleri düşünerek, Iyi Geceler Diyorum...
Bu gece en Özel iyi geceleri diliyorum herkese...
Bu gece en Özel iyi geceleri diliyorum herkese...
Size de efendim.. Iyi geceler...
Iyi Geceler.....
iyi geceler......
selam betül... nehaber.. biraz sıkıntılıyız... sen nasılsın
yok yok merak etme betül.. sağol.. önemli bir şey değil...
iyi geceler.......
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.