Bu gidişle 5+5 bile yaşayamayacağım crazy.... 40+40.... Benim neyime...
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Iyi Geceler
started by BIDIBIDI
04 July 2010
16-year-old topic
571 Replies
278.908
Öyle demeyin Adminim yaa daha siz ne 40+40+40 lar yaşarsınıızzz
Sağol crazy... Çekecek çilemiz var desene....
Çile olarak bakmayın iyi yönünden bakın bence yanlız değilsiniz sizinle uğraşanlar var Sabrınızı sınayanlar var 
Örnek: cr@zy
Örnek: cr@zy
cr@zy wrote:Çile olarak bakmayın iyi yönünden bakın bence yanlız değilsiniz sizinle uğraşanlar var Sabrınızı sınayanlar varYalnız olmadığımızı bilmek Her Şeye Değer desene... Görelim bakalım, buna kalbim nekadar dayanır...
Örnek: cr@zy![]()
ooo crazy beni bu kadar düşündüğünü bilmezdim,ben gelmeden ortam yapmışsın valla teşekkürler....
Adminim bu arada crazy çok haklı valla siz kendinizi bi okutun,size çok nazar değer..Nazar değilecek neyim var demeyin tek başınıza koskoca siteyi yönetiyorsunuz buna bile kem gözle bakan olur...
Size bi kurşun dökmek lazım
Adminim bu arada crazy çok haklı valla siz kendinizi bi okutun,size çok nazar değer..Nazar değilecek neyim var demeyin tek başınıza koskoca siteyi yönetiyorsunuz buna bile kem gözle bakan olur...
Size bi kurşun dökmek lazım
betül_42 wrote:ooo crazy beni bu kadar düşündüğünü bilmezdim,ben gelmeden ortam yapmışsın valla teşekkürler....Ben seni düşünmez olurmuyum betül ya sana hain planlar içerisindeyim meselaa yakınlarda manşet olabilirsin
Size bi kurşun dökmek lazım![]()
![]()
Betül fal işi bende biliyosun o yüzden şu kurşun dökme olayınıda adminimize sen ilgilen bence bilip bilmediğimiz kurşunculara göndermiyek adminimizi noluuuurr nolmazz
Dualarınız yeter arkadaşlar inanın.. Gerçekten...
Iyi Geceler Geçen gün, benim için harikaydı... umarım bu başlayan günde böyle geçer... 
noldu bir sorun mu var.. acaba..
iyi geceler... Iyi geceler...
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.