LIVE
🏛️ LEGEND Hold Drag Drop record held by aysemm for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Plasmanautv2 record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Günaydın

started by eltaf 03 September 2009 17-year-old topic 544 Replies 289.142
Günaydııınnnn :bidibidi_msn5:

şaka şaka yeni uyanmadım adminim sadece bi yazıyım dedim işte :D
tüm hafta,hafta sonu uyuma hayaliyle uyanıp hafta sonu erkenden uyananan biri olarak herkese günaydın...
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Günaydın :)
Bugün güneş ne kadar parlıyor,güzel bir gün.. :wink:
şimdiden günaydın...
Maşallah Adminim çok kısa uykunuz var :bidibidi_msn5: Günaydınnn
Cr@zy işte... hak veriyoruz.. biraz (!) delidir...

:bidibidisun13:
Ben ne dedimmm şimdiii :bidibidi_msn5:
Bu saatte Admini de deli etme moduna geçmiş belli.. Neyse ben kaçıyım... :wink:
Aaaa yok adminim öyle bişey aklımın ucundan dahi geçmedi benkiii herkez uyuyo diye forumda bile ayaklarımın ucuyla geziniyodumm , o kadar düşünceliyim yaniii :yahoo27: :yahoo54:

Hem bidibidi ya bi tane deli yeter :bidibidi_msn5:
cr@zy wrote:Hem bidibidi ya bi tane deli yeter
Bence de..

Tekrar günaydın ozaman.. Mutlu güzel huzurlu bir gün geçirmek dileğiyle
Güne değişik duygularla başladık, bakalım bugün neler getirecek.
BIDIBIDI wrote:Güne değişik duygularla başladık, bakalım bugün neler getirecek
Günaydın.....
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Günaydın !!! Yeni bir günden herkese günaydınlar... Gününüz güzel geçer umarım.
Ve herkese kucak dolusu sevgilerle... Günaydın...
Günaydın....
Güzel bir gün olacak aylardır beklediğim sıla konseri bu akşam;)
Günaydın... Benim yerime de istek parça isteyin.. :wink:
BIDIBIDI wrote:Günaydın... Benim yerime de istek parça isteyin..
Valla bu sene görevli değilim olsam şansımı denerdim...

Düğünümüz var bu akşam ama benim tercihim konsr:))

Bu arada Hangi sarkıyı isterdiniz sayın adminim...

yarında tarkan konserindeyim:))
oh valla... millet tatilde, festivalde, konserde, eğlencede... maşallah maşallah.. biz de burda betülle böyle kaldık.. :(
BIDIBIDI wrote: oh valla... millet tatilde, festivalde, konserde, eğlencede... maşallah maşallah.. biz de burda betülle böyle kaldık.
bende tatile çıkamadım ama festivalden konserden eksik kalmıyorum:)))
Günaydın...
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.