Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Günaydın
started by eltaf
03 September 2009
17-year-old topic
544 Replies
289.140
Tşkler betülüm seninde günün güzel gecsin
Gününüz güzel geçsin...
Yağmurlu bir Ankara Sabahından herkese Günaydın...
Günümüzün güzel, neşeli, mutlu ve verimli geçmesi dileklerimizle...
Günümüzün güzel, neşeli, mutlu ve verimli geçmesi dileklerimizle...
Günaydınlar... Günaydınlar.... Günaydınlar.... Biraz geç oldu galiba... ama olsun her an güzel bir şeyler olabilir...
Günaydın...
Insanın günü bu kadar mı güzel başlar? Her şey ÖZELSE, yaşanan günler Çok GÜZEL oluyor...
Günaydınlar...
Bir bayram sabahından günaydınlar herkese... IYI Bayramlar tekrar...
Günaydınlar, güzel bir hafta geçirmeniz dileklerimle...
Günaydın...
günaydın....
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...
[align=center]
[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..[/align]
Yeni birgünden daha günaydınlar.. Mutlu olmanız dileklerimle..
GüNaYdIn
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...
[align=center]
[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..[/align]
Günaydınlar.... Yeni birgün, yeni umutlar ve bir cuma günü...
Günaydinlarr herkezee
günaydınlar...
günaydın...
[align=center]
[align=center]

günaydın....
[align=center]
[align=center]

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.