LIVE
🏛️ LEGEND Atomik Betty record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND My Doctor Civilization 2 record held by EFDAL for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Günaydın

started by eltaf 03 September 2009 17-year-old topic 544 Replies 289.140
Günaydın...Gününüz hep güzel geçsin..
Tşkler betülüm seninde günün güzel gecsin :wink:
Gününüz güzel geçsin...
Yağmurlu bir Ankara Sabahından herkese Günaydın...
Günümüzün güzel, neşeli, mutlu ve verimli geçmesi dileklerimizle...
Günaydınlar... Günaydınlar.... Günaydınlar.... Biraz geç oldu galiba... ama olsun her an güzel bir şeyler olabilir...
Günaydın...
Insanın günü bu kadar mı güzel başlar? Her şey ÖZELSE, yaşanan günler Çok GÜZEL oluyor... :wink:
Günaydınlar...
Günaydın :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
Bir bayram sabahından günaydınlar herkese... IYI Bayramlar tekrar...
Günaydınlar, güzel bir hafta geçirmeniz dileklerimle...
Günaydın...
günaydın....
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...

[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..
[/align]
Yeni birgünden daha günaydınlar.. Mutlu olmanız dileklerimle..
GüNaYdIn
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...

[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..
[/align]
Günaydınlar.... Yeni birgün, yeni umutlar ve bir cuma günü...
Günaydinlarr herkezee :D
günaydınlar...
günaydın...

[align=center]

[/align]
günaydın....

[align=center]

[/align]
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.