LIVE
🏛️ LEGEND Atomik Betty record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND My Doctor Civilization 2 record held by EFDAL for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Günaydın

started by eltaf 03 September 2009 17-year-old topic 544 Replies 289.140
Günaydın Günaydın... :D
Günaydın....
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...

[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..
[/align]
Günaydın....
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...

[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..
[/align]
Günaydın.. Yepyeni bir gün.. Umarım gününüz güzel geçer..
Günaydın :idea:

[align=center]

[/align]
Günaydın.... :wink:

bu böyle olmaz, iyi akşamlar forumu açmalıyım

günaydına yetişemem falan :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
iyi geceler konumuzda var kuzum hani ben eski ve senden cok msj yazan üye olarak yerini gösteriyim istersen :bidibidi_msn5:

aaaahh aaaahhhh zamanında aramızda 800 fark varken

ben sana yer göstermiyodum dimi, görmemiş seni :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
günaydın..
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Umarım bugün Güzel bir gün olur...

Günaydın herkese...
gunaydınlar.bıraz gecoldu emme...ıdare:)
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
Güzel bir gün geçmesi dileklerimle.. Günaydılar..
Yeni birgün, yeni umutlar... Günaydın..
Günaydın...

Insallah Ülkemiz için Hayırlı bi gün Hayırlı bir seçim olur..
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Günaydın....
21 Haziran, herkese iyi,mutlu, başarılı sevgi dolu günler diliyorum...
Günaydın
Güzel bi hafta geçmesi dileğiyle günaydın...
günaydın
Yeni bir ay, en sevdiğim ay... Ayın ilk , haftanın son gününden Günaydın herkese, haftasonuna dair planlarım vardı ama erteleyeceğim galiba..

Tekrar günaydın...
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.