LIVE
🏛️ LEGEND Hold Drag Drop record held by aysemm for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Plasmanautv2 record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Günaydın

started by eltaf 03 September 2009 17-year-old topic 544 Replies 289.145
BIDIBIDI wrote:Gününüz mutlu geçer umarım
Bugün muhteşem geçti... Baştan sona kadar harikaydı... Umarım günlerimiz hep böyle güzel geçer...
günaydınlar herkese
sabahın bu ilk ışıklarıyla beraber
hepinize baştan sona muhteşem bir gün
geçirmenizi diliyorum. :roll: :roll:
Günaydınlar. Bugün gününüz güzel geçer umarım...
günaydın
umarım :!:
Kadir GecesindenHerkese Günaydın...

Dualarınızın Kabul Olması Dileklerimle...
günaydın herkese
günaydınnn
günaydın
günaydınn
günaydın millet:)
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
herkese günaydın
Merhabalar, bir ayın daha sonuna geldiğimiz bu günden günaydınlar.
kahraman da olmasa günaydın diyenimiz yok :D
kahramandan herkese günaydınn
gününüz güzel geçer umarım.. sevdiklerinizle birlikte mutlu olmanız dileklerimle..
günaydın
Güzel günler geçirmeniz dileklerimle, herkese günaydın...
günaydın
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
günaydın... bugün güzel geçecek eminim..
Günaydınnnnn
Günaydın hayırlı cumalar...
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.