BIDIBIDI wrote:Gününüz mutlu geçer umarımBugün muhteşem geçti... Baştan sona kadar harikaydı... Umarım günlerimiz hep böyle güzel geçer...
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Günaydın
started by eltaf
03 September 2009
17-year-old topic
544 Replies
289.145
Günaydınlar. Bugün gününüz güzel geçer umarım...
Kadir GecesindenHerkese Günaydın...
Dualarınızın Kabul Olması Dileklerimle...
Dualarınızın Kabul Olması Dileklerimle...
günaydın
günaydın millet:)
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Merhabalar, bir ayın daha sonuna geldiğimiz bu günden günaydınlar.
kahraman da olmasa günaydın diyenimiz yok
kahraman da olmasa günaydın diyenimiz yok
gününüz güzel geçer umarım.. sevdiklerinizle birlikte mutlu olmanız dileklerimle..
Güzel günler geçirmeniz dileklerimle, herkese günaydın...
günaydın
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
günaydın... bugün güzel geçecek eminim..
Günaydınnnnn
Günaydın hayırlı cumalar...
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.