LIVE
🏛️ LEGEND Onsen Game record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Happy Memory record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

erkekLerin evLiLik takvimi

started by denizindibi 04 May 2009 17-year-old topic 32 Replies 20.611
6.hafta ______________ 6.ay __________ 6.yıl______
seni çok seviyorum. __ tabiki seviyorum. __ sevmesem giderdim

sevgilim tel sana__ seni arıyorlar baksana. __ telefooooon!

ben açarım canım __sen açarmısın kapıyı?__ şu kapıya baksana .

çocukluğn zor geçmiş __ananda cinsmiş ha..__ tam anana çekmişin.

bu yaz Parise gidelim__Izmire gitsek ne olur?__ evin suyu mu çıktı?

yüzüğü seversin umarım.__ resim çerçevesi aldım.__ şununla kendine bişey al.

üzülme leke olmaz canım __biraz dikkat etsene yahu. __amma da sakarsın ha...

ben pek bu fikirde değilim.__ sen yanlış düşünüyorsun. __saçma sapan konuşma

yemeklerine bayılıyorum.__ bu akşam ne yiyoruz. __yine mi makarna var.

bu elbise çok yakışmış.__ bi elbise daha mı aldın?__ kaç para verdin buna?

sen bişey yapmadın ki. __biraz dikkat etsene.__ hay senin yaptığına...

alıntıdır
bu konuya tıklıyım dedim iki defa sitemizin takvimi açıldı diyorum yaww bu ne nasıl bişey ne demek istemişş :bidibidi_msn5: ayy kuzu ayy yine öldürdün benii :bidibidi_msn5:
saçma sapan konuşma
ben bunu ilk 6 haftada demeye baslıyom bende mi bi anormallik var acaba :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!

yok yok serkan için rahat olsun sen normalsin :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
erkek milleti bu kadar uzamasını da beklemiyooo

bknz:serkan :lol:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
napim pek nazik konusmayı beceremiyomda :) :) basında nasılsam sonunda da öleyim ben bi deişiklik olmaz bende :D :D
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!

offff offf offff serkan, bide koç burcusun sen,

eyvah diyorum o kızın haline :D
koç burçlarına nolmuşki yaaaa :roll: :bidibidi_msn5:
evet nolmuski koc burclarına :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
eyvah demene gerek yok o benden beter :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

koç burcu erkeği ;

Koç erkeği flört etmekten hoşlanır. Ancak, gerçek bir aşka rastlayana kadar… Ve gerçekten aşık olduğu zaman onun kadar sadık zoydakta başka bir burcun erkeğine rastlayamazsınız.

DENGELERI KURMALISINIZ

Hem son derece bağımsız, kendi fikirleri olan ve bunları uygulayan bir kadın olmalısınız, hem de onun hoşlandığı her şeyden hoşlanmalısınız. Tabii bu arada o sizin hoşlandığınız her şeyden hoşlanmak zorunda değildir. Sanırım durumu kavrıyorsunuz. Fakat, onu seçen de sizsiniz.

Zaten böyle olmasını istememiş miydiniz? Şayet gerçek bir kadınsanız bütün bunlar size zor gelmeyecektir. Işte o zaman müthiş bir aşk hikayesinin baş kahramanısınız, demektir.

Koç erkeği ile evlenecek olursanız, evin tek hakiminin o olacağını şimdiden kabullenseniz iyi olur. Tabii bu arada para işlerini de onun idare edeceğini hesaba katmalısınız.
Ve gerçekten aşık olduğu zaman onun kadar sadık zoydakta başka bir burcun erkeğine rastlayamazsınız.
bak burası cok doğru tam beni tarif etmiş bu yaaa :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

kesin seni tarif etmiştir , eminim zaten :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
cok sadığımdır gercekten sevgilim varsa asla baska birine bakmam göz ucuyla bile :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: hiç basımı yerden kaldırmam :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Serkan tamam senide matrax'ın yanına bidibidi müzesine koyuyozz maşallah maşallah :bidibidi_msn5:
bugün cok düşük ceneliyim galiba yaa keyfim yerinde bugün cok mutluyum da :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Düşük çenen için demedim ya ne güzel işte biz severiz düşük çenelileri bizdensin sendee :bidibidi_msn5:
Allah mutluluğunu arttırsın :wink:
saol saol :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
başka kimler var bu müzede :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Ben bugün matrax'ı yerleştirdim bir konuya verdiği şahane cevapla şimdide seni gönderiyom ehh artık ikiniz bidibidi müzesi üyesisinizz tebriklerrr :bidibidi_msn5:
tesekkür ederim :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
şimdi okudum walla bravo matrax'a 99 unuda yapcakmıs :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Maşallah seninde ondan aşşağı kalır yanın yok hadi hadii iyisinizz ben sizi o müzeden evlendirmeden cıkartmıcam :bidibidi_msn5:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.