LIVE
🏛️ LEGEND Militarywar record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Pang 2001 record held by efemir for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

erkekLerin evLiLik takvimi

started by denizindibi 04 May 2009 17-year-old topic 32 Replies 20.612
tamam anlastık :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
peki bulabilcenmi bana göre birini :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
bıdıbıdı muhabbet'e gir tatlı cadı desti izdivaç bölümüne aradığın kızı tarif et ben bulurum yaa ayıb ediyon düğününüde yaparız :bidibidi_msn5:
ıı ı olmaz ben utanırım cok utangacımdır ben :lol2: :lol2: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!

heeeyy noluyo burda, kim evleniyo, noluyo

biri bana anlatsın, akıllandırmayın

len beni :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ben evleniyom :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
cr@zy evlendiriyo beni :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

abi etme eyleme napıyosun sen,

ayyy düşünemiyorum cr@zynin sana bulacağı kızı

sürprizlere hazırlıklı ol benden söylemesi :lol2: :lol2: :lol2:
abimiii benim yasım daha 22 yaa :( :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
hem olsun ben sürprizlere alıskınımdır :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

bende alışkındım süprizlere ama

cr@zynin süprizlerinden sonra düşünmeye başladım :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
hadi yaa ben korkmaya basladım en iisi ben ona vazgectiğimimi sölesem ne :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
benide korkuttun bak şimdi :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

maalesef çok geç kaldın serkan

senin için çok üzgünüm :lol2: :lol2: :lol2:
durum o kadar vahim diosun yani :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
acaba bi foto gönderip benim sevgilim var ben saka yapmıstımmı desem nee yutarmı acaba :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Aloo noluyo burdaa yutmam ben serkan hem kızı buldum ben sana bi kaç güne kalmaz forumda tanışma merasimi yapıcam uslu dur bakem hımm :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ciddimisin denizindibi ben korkuttu :( her türlü sürprize acık ol dio yandın sen dio :( :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
sarısında anlasmıstık bak :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
hee bide ben öle herkesin önünde tanısmam utanırım :oops: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.