LIVE
🏛️ LEGEND Rock Keyboard Gestures record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Black Game record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Bir maçta en fazla kaç kırmızı kart gösterilir?

started by Fachmann 07 January 2009 17-year-old topic 4 Replies 4.319
Bir maçta en fazla kaç kırmızı kart gösterilir?
Ispanyada oynanan yerel bir maçta kırmızı kart enflasyonu yaşandı.
Cadiz vilayetindeki bölgesel birinci ligde Recreativo Linense ile Saladillo Algesiras arasındaki karşılaşmanın hakemi, her iki takım oyuncularına tam 19 kırmızı kart gösterdi. Linense’nin 1-0 üstün olduğu sırada iki oyuncu arasında çıkan kavga ve seyircilerin sahaya işgal etmesi üzerine maç yarıda kaldı.
fachmann'dan saygilar
fenerin maçlarındada kırmızı kartı cok göstermek lazım ama nerdeeee öyle yürekli hakem :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Evet, özellikle galatasarayla oynarken, baska türlü yenemeyeceginden, 3 -4 kirmizi kartla fenerin hic sansi kalmaz ehheheheeheheheheheheheheheehehheehehehheheh
fachmann'dan saygilar
Fachmann wrote:Evet, özellikle galatasarayla oynarken, baska türlü yenemeyeceginden, 3 -4 kirmizi kartla fenerin hic sansi kalmaz ehheheheeheheheheheheheheheehehheehehehheheh

yahu fachmann sende varyaa hep durgun olduğum zamanlarda bana laf çarpıtıyonn ama dur sen heleeee görüşcezz senleee görüşcez :twisted: :twisted: :twisted:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
crazyplayer wrote:
Fachmann wrote:Evet, özellikle galatasarayla oynarken, baska türlü yenemeyeceginden, 3 -4 kirmizi kartla fenerin hic sansi kalmaz ehheheheeheheheheheheheheheehehheehehehheheh

yahu fachmann sende varyaa hep durgun olduğum zamanlarda bana laf çarpıtıyonn ama dur sen heleeee görüşcezz senleee görüşcez :twisted: :twisted: :twisted:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. :mrgreen: :tumble:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.