LIVE
🏛️ LEGEND Commando Arena record held by BELINAY for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Principal Girl record held by Teknolog for 12 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

üstteki üyeyle bi adaya düşseniz ne yapardınızz:)

started by cr@zy 09 September 2008 18-year-old topic 67 Replies 28.459
hadiyin arkadaşlar yeni bi oyun daha başlıyoruzzz :bouncy: :bouncy: :bouncy:
senden kurtulmak için önce adanın yarısına bi duvar ya da çit örmekle başlayabilirdim sen öbür tarafta kal :roll: :mrgreen:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
yaw adadayız adadaa kurdu var kuşu gecesi var korkarsan gelmem yanına ahanda söylüyorum ben kendime kalacak yer ayarlamaya başladım yicekte bulcam kal duvarın arkasında yanlız ve aç benimde hayalim senle hazır adada başbaşa kalmışken oyun stratejisi geliştirmekti ama kaybettin :lol: :lol: :lol:
ahanda ben geldim [email hidden]@yer, önce kurtulma planları kurtuluncada oyun.delisine oyun hazırlardık, strateji geliştirmek senden yardım etmek benden :lol: :lol:
baq baq baq yavvv. demek öleeee

denizindibi nicikindende anlaşıldığı gibi seni orda denizindibine gönderirdim

🖼️ image not archived
bende seni dibe doğru çekerdim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
olmassss ozaman adaya düşmüş olmayız.. yani adada biri kalmalı oda bennn :D

🖼️ image not archived
adayı düşünme oyun_delisi ben varım ya iş paylaşımı yapıyom şimdi denizindibi denizden balıklarımızı yakalar oyun_delisi pişirir bende yerim :lol: :lol: :lol:
:shock: heee denizindibi boğulur yav.. ben ateş yakmayı bilmem sana zahmet sen yak ben ayklarımı uzatiimmmmmm bide şöle güneş batarken yirim oldu değmi

🖼️ image not archived
olmazmııı ne demek sen zaten adaya tatil niyetine benle düştün dimi :lol: :lol:
ya ben bu konuyu actığım zamandan belliymiş adada bu üçlüye bişeyler olacağı baksanıza bu konuya bile tek üçümüz katılmışız denizindibi ne diyon bu konu hakkında kuzu :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

şu an oyun delisini canavarın ağzından almakla

meşgul olalım sadece sonra ne yapacağımızı düşünürüz :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ne yapacam onu orada kaderine terk ederim mümkünse :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

meşgul olalım sadece sonra ne yapacağımızı düşünürüz :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

canavarın ellinden kurtarmak sana kaldı hadi bakalım napıcaksın oyun delisini kuzu merakla bekliyorum :shock: :bidibidi_msn5:

canım benim yaa, ne güzel olurdu ikimiz

bi adaya falan düşseydik :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

biraz kafa dinlerdik, ordan foruma bağlanırdık :lol2: :lol2:
senle aynı adada tek başıma amaaaaannn düşünemiyorum gülmekten krizlere girerdik bee :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

artık bizi kurtarmayada gelmezlerse

gerçekten gülmekten ölürdük, tarihte

gülmekten ölen ilk kişiler olurduk :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ya hakkat gel biz bi ıssız adaya gidelim kafa dinliyelim aklıma yattı haa bide ordan foruma ıssız ada anıları diye konu acarız oooo süperr olurr :bidibidi_msn5:

en azından hikayemiz için malzeme toplamış oluruz

valla cr@zy iyi fikir :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
yaw hikaye deme bana lostu izleye izleye oyuncularına bi hayranlık uyandı bende :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.