LIVE
🏛️ LEGEND White Bear In The Air record held by punısher for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Matchum record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

üstteki üyeyle bi adaya düşseniz ne yapardınızz:)

started by cr@zy 09 September 2008 18-year-old topic 67 Replies 28.462
o piskolog olur bende çocukluğuma döner anlatırdım. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
sonrada seni pisikolog yapardıkk ben anlatırdım yeter daa hem yemek yap hem koca adayı gez dolaş ide seni dinlee :bidibidi_msn5:
ee sıra bende sende beni dinlerdinn :bidibidi_msn5:
sefgilimisi alamıoz yanımıza herhalde dimii :) [email hidden]@yer seninle bir adaya düşsem anlaşabilirikk gibi gelio bana yaww... kavga falan etmeyiz hani :D
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
SENINLE BI ADAYA DÜŞŞEK halay çekerdik galiba :lol: :lol:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
seninle bir adaya düşsek kardeş kardeş geçinirdik.gerçi bir civcivle ıssız bir adada ne yapılabilir ki :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
sen söyler ben dinlerdim yada tam tersi.hangisi olsun sen söyle.ben çok güzel uzun hava çekerim.istersen patlatayım bi tane :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
Ben Kesın YENI Bır Nıck Dusnurdum Sana-Senı bILEMEM :roll:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
senle kesin ve kesin kavga edip dururduk :twisted: :twisted:
:arrow: :o Sana nıck aramazdım..oynucak bıseyler belkı..
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
yok yok kesinlikle kavga ederdikk :bidibidi_msn5:
senımı kırcam be ederdık... :arrow:

Vazgeçersen Kaybedersin
ilk edeceğimiz kavga gs __ fb kavgası olurduu :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ben de fenerbahçeliyim ama açık konuşmak gerkirse pek koyu bir taraftar sayılmam ve futbol konuşmaktan nefret ederim...bu yüzden bu konuda iyi geçinirdik...sonrada bir halay çekerdik tey tey die,civcivi de alırdık.ortaya da bir ateş yakardık güzel olurdu valla :D :D
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
bu nıckı gorunce aklıma tatlı gelıyo nedense

Vazgeçersen Kaybedersin
katil olurdumm kesinn :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
bol bol kahve içerdik heralde
_________________________________________________-
evet kesin kahve içerdik ve senin kahve bittikten sonraki surat ifadene bakıp bakıp gülerdim benn :D :D :D :D :D
ııgecınırdık cunkı fenerlı degılım ve futbollada fazla ılgılenmem bol bol ırgır yapardıkherlde :D :D :D :D :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
ben onun kafasını ağrıtırdım oda beni dinlerdii sessiz yaa o yüzden :bidibidi_msn23:

( ummadık taş baş yarar derler tam terside olabilir gercii bilinmezz :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: )
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.