LIVE
🏛️ LEGEND Five Slot Machine 2D F1 record held by gülen for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Eminem mania record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.617
ooo formumuz yine hareketlenmiş sevindim h.g oyun delisi özlettin kendini :lol:
bende gece erken yattım bi uyumuşum bi uymuşumki sormayın benimi bekledin tatlı cadım kıyamam sanaaaaa :wink:
Canım bende gece erken uyumusum.Sabah geldigimde yoktun bende merak ettim.Alıştım sana :D
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
alıştın dimiiiii sabah geliyon cr@zy burda akşam giderken burda ama bak ben yokken bile oyun delisi gelmiş yanlız kalmamışsın canımcım :wink:
Evet canım formumuz cok hareketli.Birbirimizi yanlız bırakmıyoruz hiç. :arrow:
&
tatlı cadım yaa sana bişey sorcam dikkatimi cekti
neden avatarlarındaki kız çiçekleri kabul etmiyo kırgınmı çiçek verene :?
yoksa cilvemi yapıyo :lol: :lol:
crazy.player güzelmi yeni avatarım
crazyplayer wrote:neden avatarlarındaki kız çiçekleri kabul etmiyo kırgınmı çiçek verene
yoksa cilvemi yapıyo

bilmem avatara sormak lazım :mrgreen: veya ciçegi verene :juggle:
&
yeni avatarın çok şeker hele kızın cilve yapışına bayıldım sarı saç pembe tokasıda çok tatlı olmuş eeeee tatlı cadımada bu avatar yakışmışş :thumbright: :bidibidisun32:
crazyplayer wrote: tatlı cadımada bu avatar yakışmışş
sagol canım...

Ama karasızım hangi avatarla yarışamaya katılsam acaba anketmi yapsam yarışmadan önce begendigim avatarlar için :roll:
&
neeee sendemi yarışmaya katılıyon desene benim hiç şansım kalmadı :lol: ama bu avatarla katılma gecen seneki avatara benziyo
daha farklı avatar olabilir anaaamm bana bak yaa rakibime avatar beyeniyom cok centilmenim cooookkkk :lol: :lol: :lol:
bende yarısmaya katıla bilirim

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

crazyplayer wrote:daha farklı avatar olabilir anaaamm bana bak yaa rakibime avatar beyeniyom cok centilmenim cooookkkk
ayyy canım benim sagol.

bakın görün arkadaşlar ne centilmen üyelerimiz var...
Hani yarışmalarda laf olsun diye ''arkadaşlara başarılar dilerim'' derler ya bizimki öyle degil işte bakın arkadaşım samimi olarak eleştiride bulunuyor sagolsun
&
evet canımcım çok centilmenim bu arada sen oyunda oynuyosun bide yorumda yaparmış oyunlardaaa bak seeennnn :lol: :lol: :lol:
yaa napayım can sıkıntı forumda kimse yok herkes galeride sende yoktun muhabbet edelim.Bende oynayım bari dedim.Aslında ben cok severim oyun oynamayı bende bi ara kendimi kaptırmıstım ama sizler gibi degil.Baktım olmuyor iyice pc basından kalkmaz oldum annemde kızmya baslayınca bırkatım :lol:
&
haklısın bağımlılık yapıyo bende aynen can sıkıntısından oynuyorum ama inşallah bu ay birinci olmak için çabalıyorum sonra bu kadar cok oynamam heralde bende hırs yok olsa cok ve devamlı oynarımda boşver ben forumda mutluyum yaw:)

ama bak bi ay sen birinci olursan içimden geldi sana hediye olarak hani bugün baktığın o kızın dövmesinden yaptırıcam cidden cekinme masraflar bendennn :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
crazyplayer wrote:ama bak bi ay sen birinci olursan içimden geldi sana hediye olarak hani bugün baktığın o kızın dövmesinden yaptırıcam cidden cekinme masraflar bendennn
ay ne kadar düşüncelisin sagol.Yok canım ya zaten 1. olamam ordaki oyuncular çok iyi.
&
evet gercektende cok iyi ama hırsa bağlı tatlı cadı hırs yaptığın an insan birinci olabiliyo :lol:

bu arada hoş geldin denizindibi naptın bayramda nerelerdeydin bakem hiç uğramadın burayada güzel gectimi bayramın :?:
ya anneannem köyde yalnız başına kalıyoda onu ziyaret etmek istedim, canımıniçi ananem yaa ii geçti sayılır bayram da işte bide dönüşü olmasa dahada ii olacaktı :lol: senin nasıl geçti :?:
benim berbat gecti diyebilirim tek eğlencem buraydı tatlı cadım la beraber bekçilik yaptık foruma bi o yazdııııııııııı bi ben günler öylece gecti :lol: :lol:
ya bu fifi yani patron :lol: sabah sabah gelir gelmez daha ben tam uyanamamışken hemde "cuma günü neredeydiniz arkadaşlar " dedi , sabah sabah ne yapmamı bekliyodu bilmiyorum ama onu boğmamk için kendimi zor tuttum,
"cuma günü resmi tatildi" dedim
ısrarla izin kağıdı imzalatmaya çalıştı bize
töbe yaa töbe töbe :evil: :evil:
yaw şu patronun senle çokmu uğraşıyo bak bende sinir olmaya başladım slmımı söyle getittirmesin beni yanına heee :twisted: :twisted:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.