LIVE
🏛️ LEGEND Five Slot Machine 2D F1 record held by gülen for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Eminem mania record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.615
oyun_delisi wrote:vay be nerelerdesin yavv. bu sefer senin yandaşın &SILA 1. olacak ama belli olmaz son günlerde çekişmeli geçiyor..

Oyun delisi hayırdır imzanda yazan ' Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum ' sözüne noldu birinci &SILA olabilir diyosun.. :roll:

Bende fazla oyun oynamasamda sürekli orayı takipdeyim merak ediyorum ay birincilerini :lol:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Bu arada efemir hoşgeldin her zaman seni oyunlarda görüyoduk forumda mesajını görünce şaşırdım.Arada bi forumada gelll bis çok güzel fakit geçiriyoruz burda...
&
tatlı cadı oyun delisini ilerleyen aylarda inş birinci görcezz ben hala umutluyum ondan :lol:

hani derler ya cıkmayan candan ümit kesilmezmişş :lol: :lol: :lol:
[email protected]@yer wrote:tatlı cadı oyun delisini ilerleyen aylarda inş birinci görcezz

Insallahh..
&
arkadaşlar üye olalı 4 ay olmasına rağmen oyunlardan fırsat bulup forumlara katılmamıştım .ama artık bende varım .
vay vay vay oyun 1.leri foruma sıçramışş anaaammm hoş geldin bu ayın birincisii nasılsın :lol:
selin44 bu arada avatar yarışmasına katılmışsın başarılarr avatarın güzel nefes kesici bakalım nolcekkk
crazy sende avatarı degişmişin ama bundan önceki avatarla yarışmaya katılmıştın yarışmaya mesaj atarken hangi avatarı kullanıyosan yarışma süresince aynı avatarı kullanmak gerek diye biliyorum :roll:
&
tatlı cadı uyarın için saol ama oylama süresi başlayana kadar avatarımı değiştirme hakkım var oylama süresi dahilinde değiştiremicem bende öyle biliyorum yanlışsa düzeltin lütfen :wink:
Benim hatam kusura bakma crazy player :oops:
&
ne kusuru tatlı cadı yaa olurmu öyle şey gecen sene sizin yarışmada öyle bi kural vardır aklında öyle kalmıştır bi yandan uyarılmama sevindim diyebilirim dikkatli modlarımızdansın avatarımı hemen farketmşsin :wink: :lol: :lol:
avatarın çog hoş olmuş crayzi player banada yaparmısın lütfen 1 tane simdiden teşwekkür ederim yapacanı biliyorum :wink:
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
crazyplayer wrote:ne kusuru tatlı cadı yaa olurmu öyle şey gecen sene sizin yarışmada öyle bi kural vardır aklında öyle kalmıştır bi yandan uyarılmama sevindim diyebilirim dikkatli modlarımızdansın avatarımı hemen farketmşsin
:D :D :D

eee arkadaşlar sizin bayram nasıl geçiyor?
&
bayramım sıkıcı geciyo ah ahh nerde o eski bayramlar şimdiki bayramların tadı kalmadı :)
Her nesil nerde o eski bayramlar diyor :D Nerde o eski bayramlar :lol:

Ya crazy senle benden baska forumda kimse yok...

Forumda Bayram Dolayısıyla Kapalı Degil Ama :mrgreen: Nerde Diger Arkadaşlar Bilmiyorum :thinking:
&
heç sorma yaa kimsecikler yok forumda ama du bi bayram gecsin herkezi sorguya cekecem kim nerde ne yaptı diye bana soran olursa forumdan cıkmadım dicem şahitlerim var :lol:
acaba adminimden mesai ücretimi istesek bayram demedik geldik çalıştık :lol: ama kıyamam adminimizde çalışmış bize çok güzel korku ve dehşet odası hazırlamışş saol adminim ellerine sağlık cok beyendim insanın içini ürpeten bi oda yapmışsınız :twisted: :lol: :lol:
crazyplayer wrote: bayram gecsin herkezi sorguya cekecem kim nerde ne yaptı diye bana soran olursa forumdan cıkmadım dicem şahitlerim var
Aynen...Ben sahidim hep forumdaydın sen :arrow:
crazyplayer wrote:acaba adminimden mesai ücretimi istesek bayram demedik geldik çalıştık
mesai ücreti degilde bayram çikolatası isteyelim :wink:
crazyplayer wrote:adminimizde çalışmış bize çok güzel korku ve dehşet odası hazırlamışş saol adminim ellerine sağlık cok beyendim insanın içini ürpeten bi oda yapmışsınız
Efet çok güzel bi tema gerçektende insanın içini ürpertiyor..Emegine saglık bIdIbIdı...
&
tamam anlaştık çikolata isteyelim ama ben isteyemem çünki adminimizden cok yardım istedim valla çikolata istemeye yüzüm yok :lol: :lol:
bu arada sen nasılsın tatlı cadı senin bayramın nasıl geciyoo :?: :)
Iyi olmaya çalışıyoruz.Bayram güzel geçiyor demek isterdim ama malesef :(
Bu bayram evdeydik çıkmadık bi yere,gelenimiz gidenimiz çok oldu.
&
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.