LIVE
🏛️ LEGEND Five Slot Machine 2D F1 record held by gülen for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Eminem mania record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.614
oyunlarda bu ayda kahramanla sıla iyi rekabet ediyo oyun delisi ne yapmayı düşünüyonn :bidibidi_msn59:
evet farkındayım ama benden kurtulamazlar. beklemedikleri anda 2sininde işini bitireceğimmm

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived

heeyy, bende geldim ama anladığım kadarıyla aynı anda burda olamıyoruz, ama ben sizin muhabbetlerinizi okurken bile eğleniyorum ( sanki ben eğleneyim diye muhabbet ediyo mileet :oops: ) , bu arada sahar gelmiş bi konuda ismini gördüm, fatih.hat'ın gözü aydın olsun :D tabii hepimizin gözü aydın da, fatih.hat'ın ki ayrı :) ozaman ne diyoruz ; sahar gelmiş hoşgelmiş :D :D
tatlı cadı modum nasılsınız bakıyorum yorum yapıyosunuz ama muhabbete uğramaz oldunuzz özletiyosunuz kendinizi :(
oyun_delisi wrote:sizi özel topicime (falhaneme) aliim
Yaf benim misafirlerimi neden kendi konuna cagırıyosun.Ne ayıp :yahoo58:
crazyplayer wrote:bbi imza için zaten adminimin tatlı cadı modumun fatih.hatın kafasını şişirdim
Ne demek [email hidden]@yer elimizden geldigince yardımcı olmaya çalısyos sen nerde takılırsan foruma yaz biz sana yardımcı oluruz
crazyplayer wrote:3gen hayırdır heryere aynı şiiri yazmışsın
Arkadaşlar 3gen imzasına o şiiri yazdıgı için her mesajında cıkyor.
oyun_delisi wrote:hep beraber saatlerimizi ayarlayalım arkadaşlar..
Bencede iyi olur.Aynı anda sitede oluruz.
oyun_delisi wrote:angel girl
tatlı cadı
stralis
cicikız

bunların tam olarak muhabbetlerini göremedik ama onlarda iyidir
Ama ben hep burdayım oyun delisi benide saymışsın :arrow:
crazyplayer wrote:tatlı cadı modum nasılsınız bakıyorum yorum yapıyosunuz ama muhabbete uğramaz oldunuzz özletiyosunuz kendinizi
Iyiyim [email hidden]@yer sen nasılsın?Ya kusura bakmayın arkadaşlar bu aralar konulara pek cevap yazamıyom.Bende sizleri öslyom
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
arkadaşlar hadi kalkın bakıyim sahur oldu.sahura kalkmışken foruma girmeyi de unutmayın ama.önce çayı koyun.o kaynayana kadar foruma şöyle bi gözatın.kim ne yazmış kim ne demiş.

herkese hayırlı sahurlar arkadaşlar.Allah tutulan oruçları kabul etsin.
:) :) :) :)
No Mercyyyyyyyyyyy
amin fatih.hat bakın bugün kaçtı. yarın sahura bendesiniz olar mı. :D

ee tatlı cadı bikere 3genin yazdıkları o imza değil,normal hepsine yazmış dikkat et.

ve evet sizinde muhabbetinizi göremedik. biz çok eğleniyos burda arkadaşlarla.
hem bak crazy de aynı fikirde.
başkacıma öle işte

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived

sevgili arkadaşlar ne güzel muhabbet ediyosunuz öyle, ama ben gelince kimse yok, ramazanın hatırına susuyorum ama, ramazandan sonra aynı vakitler burda olmayı diliyorum ki bende katılabileyim muhabbetlerinize, aaa sıkıldım canım tek başıma :lol2: :lol2: :lol2:
fatih.hat wrote:.Allah tutulan oruçları kabul etsin
Amin

oyun_delisi wrote:ee tatlı cadı bikere 3genin yazdıkları o imza değil,normal hepsine yazmış dikkat et.
Efet sanırımsam imza degil :mrgreen:
oyun_delisi wrote:ve evet sizinde muhabbetinizi göremedik. biz çok eğleniyos burda arkadaşlarla.

falla arkadaşlar bende buraya geldigimde sizlerle çok güzel vakit geçirip egleniyorum :wink:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
arkadaşlar eminim ki bütün bidibidi üyeleri en az bizim kadar eğleniyordur.çünkü hakkaten çok eğlenceli bir site.
ellerine sağlık admin
:) :) :)
No Mercyyyyyyyyyyy
eee kimler var kimler yok ben geldim burda olan ses versinde azcık bıdıbıdı yapak beyaa :lol:
:D bende burdayım
ama yoklama defterime katıl istersen , bi bak kimler var kimler yok hem izmsala defteri :D :D
imzaladım imzaladım iyi etmişsin bundan sonra her girdiğimde ilk oraya bi imzamı atacamm meraklanma bbu arada şuan ikimiz varız tek ne yapalımm :twisted: :twisted:
fatih hat'da var birazdan oyun_delisi'de uyanır :lol2: katılır merak etme , yoklama defterini gördüm imzalamışsın :biggrin2: bak ne güzel oldu
eee nasılsınız neler yapıyosunuz sizin oralarda havalar nasıl beni sorarsanız şayet bu gün iyiyim üstümde hafif bi şımarıklık var büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperimm :lol: :lol:

ben çalışıyorum yaa, üstelik gıcık kadın patron var başımda , sen neler yapıyosun ?
ben bu aralar biraz rahatsızım o yüzden evdeyim calışmıyom arada beni karantinaya alıyolar nedeni ise bol bol radrasyon veriyo uyuz doktorlar bana tomografi anında verilmesi gerekiyomuş ama sonrada kimseyle görüşme zararlı diyolar valla anlayamadım herkeze zararlıda şu radrasyon bi tek banamı zararsız çözemedim yaw çözen varsa aydınlatsın beni bi :wink:
çok geçmiş olsun crqzy.pl@yer, neyin var hayırdır yaa

iyi gidiyo vallahi, senin nasıl ? geceleri siz gelebiliyosunuz , ben erken kalkıyorum diye gelemiyorum ama , mazur görün artık :lol:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.