Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.614
evet denizimindibi banada oluyo arada
Sayfanın üst kısmında 4 tane buton var yanyana
Albüm oluştur / düzenle- Albüm seçenekler- Kişisel Profilim -Resimlerimi sırala
Albüm oluştur / düzenle olan kısma gir orda ok tuşları sil ve yeni var oda yeniyi seç yukardaki kutucuga yeni albüm diye eklenecek altta yazacak altan albümüne istedigin ismi ver kaç tane albüm yapmak istiyorsan bu sekilde yap ve degişiklikleri yap de çık.Sonra resimlerini yüklerek sana soruyor zaten hangi albüme bırakmak istiyosan o albümü seciyorsun.
Umarım anlatabilmişimdir.Olmasa yada sordugun yer bu sekilde degilse sen buraya yaz ben yine yardımcı olmayca çalısırım tamm canım.
Sayfanın üst kısmında 4 tane buton var yanyana
Albüm oluştur / düzenle- Albüm seçenekler- Kişisel Profilim -Resimlerimi sırala
Albüm oluştur / düzenle olan kısma gir orda ok tuşları sil ve yeni var oda yeniyi seç yukardaki kutucuga yeni albüm diye eklenecek altta yazacak altan albümüne istedigin ismi ver kaç tane albüm yapmak istiyorsan bu sekilde yap ve degişiklikleri yap de çık.Sonra resimlerini yüklerek sana soruyor zaten hangi albüme bırakmak istiyosan o albümü seciyorsun.
Umarım anlatabilmişimdir.Olmasa yada sordugun yer bu sekilde degilse sen buraya yaz ben yine yardımcı olmayca çalısırım tamm canım.
tatlı cadımmm tşk ederim yaptım
sen naptın bu avatarını değiştircenmi
denizindibi wrote:tatlı cadı hoşgeldin , nasılsın bu günHoşbuldum. iyiyim sagol sen nasılsın?
crazyplayer wrote:sen naptın bu avatarını değiştircenmi
Valla bilmiyorum elimde baska avatralda var önceden sitemizde kullandıgım ama hangisiyle katılsam karar veremiyorum.Ben avatara cok önem veriyorum.Bu yüzden güzel bi avatrala katılmak istiyorum yarışmaya
alınmayız alınmayız
ya arkadaşlar bana fikir verin o kadar avatar koydum beyendiğinizi söylermisiniz bana fikir vermiş olursunuz denizindibi bekliyom
ya arkadaşlar bana fikir verin o kadar avatar koydum beyendiğinizi söylermisiniz bana fikir vermiş olursunuz denizindibi bekliyom
selam gençler nasılsınız?
saol ablam iyiyiz sen nasılsın
h.g nerelerdesiz gözükmüyodun bayadırr
h.g nerelerdesiz gözükmüyodun bayadırr
Hoşgeldin su perisi bizler iyiyiz sen nasılsın?
Crazy sanki ilk kullandıgın avatar en güzelliydi..
aslında profillerimizde cinsiyeti belirten isaretler olmalı.Nicklerden anlayamıyoruz cinsiyeti.
Crazy sanki ilk kullandıgın avatar en güzelliydi..
denizindibi wrote:sakın üzerinize alınmayın ama kadınlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zormuşYa benim kafam karıştı
aslında profillerimizde cinsiyeti belirten isaretler olmalı.Nicklerden anlayamıyoruz cinsiyeti.teşekkürler hayat bu aralar biraz zorlasada iyiyim hamdolsun. hani bazen bir karar vermek zorundasındır ne yardan geçebilirsin ne serden işte öylesi bir kararın eşiğindeydim (fazlamı abarttım acaba diye düşünüyorum
) çok sık giremiyorum ben ya işler işte.. ama buraya takılmayı seviyorum kafa dağıtmaya birebirsiniz
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.