aaa gel gel banada beklerim misafirim ol gel bana börekler acarım sanaaa 
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.628
[email protected]@yer wrote:aaa gel gel banada beklerim misafirim ol gel bana börekler acarım sanaaaInsallah.
ama biraz zor gezmek için gelmiyorum.Ben acıkcası fazlada kalmakta istemiyorum.Insallah gelmek için bi sebebim olmaz bende gelmek durumda kalmam.
inş herşey istediğin gibi olurda gelmessin o zaman ne diyim
bende börekleri kendim yerim zaten kilo almak istiyorum iyi olurr
bende börekleri kendim yerim zaten kilo almak istiyorum iyi olurr

kötümü cıkmış sonuçlar yaa merak ettim
Neyse canım ben simdilik çıkyorum sabaha görüşürz kib i geceler
Unutmadan tekrar tesekkür etmek istedim bugun yaptıgın resim için.gerçekten çok mutlu oldum
sanada iyi geceler canımcım sabah görüşürüz hem o resim daha nekiii sen canını sıkma ben sana daha ne resimler ne yazılar yapıcam kıskancaklar bizi
tatlı uykulaaarrrr tatlı cadımmm
tatlı uykulaaarrrr tatlı cadımmm

denizindibi cancağızım ben yarım saatliğine cıkıyom işim var ama hemen gelcem sen devam et hem bak ne diyom biz dün 3. ayımızı doldurduk gelince kutlama yapalım olarmıııı 
tamam sen mekanı hazırla pasta benden gadi görüşürüzz gelceeemmmm 
evet oyun delisi seni aramadığımız sormadığımız bi ev telefonun bide e mail adresin kaldı hiçmi özlemedin yaw bizi 
yavv özledim özledim.. işte gevdiim buvdayımmm..
ya sen naptın crazy. en son hastaneye gidecektin , bak hep aklımdaydı ha ama gelemedim,soramadım.. umarım iyisindir..
denizindibi nevdesin sen yavv yoksun vallaaa.
ya sen naptın crazy. en son hastaneye gidecektin , bak hep aklımdaydı ha ama gelemedim,soramadım.. umarım iyisindir..
denizindibi nevdesin sen yavv yoksun vallaaa.
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.