LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

ISTENMEYE GIDILEN KIZ NEDEN KAHVE YAPAR...

started by sTRaLiS 07 August 2006 20-year-old topic 7 Replies 4.515
Bu damada verilen bir mesajdır ve yer yer çok çeşitlilik gösterir. Işte bu kahve sunma geleneği ile damada verilmek istenen mesajlardan örnekler:

"Benimle evlenirsen sana geceleri uyku yok. Önden söyleyeyim de sonra kıçını devirip yatma. Enerjini topla, uyuma!"

"Bu sana yapıp yapacağım son kahve. Doya doya iç. Evlendikten sonra sen yapacaksın ben içicem. Hele bir köpüklü olmasın, anyayı konyayı göstericem..."

"Bi fincan kahvenin 40 yıl hatırı var. Bu durumda evliliğimizin ilk 40 yılı için benden fazla bi şey bekleme. Işine gelirse..."

"Balayında Brezilya'ya gidiyoruz. Ona göre."

"Köpük sandığın şey aslında köpük değil. Fincanın içine tükürdüm. Evlenirsek dediğim dediktir. Tükürdüğümü yalamam. Üstelik sana da böyle içiririm..."
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
"Bi fincan kahvenin 40 yıl hatırı var. Bu durumda evliliğimizin ilk 40 yılı için benden fazla bi şey bekleme. Işine gelirse..."
tam bana göre ha... sen bana bi kahve daha yap kız.... :mrgreen:
Köpük sandığın şey aslında köpük değil. Fincanın içine tükürdüm. Evlenirsek dediğim dediktir. Tükürdüğümü yalamam. Üstelik sana da böyle içiririm...
en korktugum şeylerden biridir bu, egerki bana isteyecegim kiz böle bişey yapsın , dinime kitabıma, evlendikten sonra onun ... ben biliiyorum napicagimida neyse bak sinirlendim yaw :D nasıl tükürür yaw, onu o an hissedersem hemen ismail yk - ALLAH belani versin sarkisini acarim :D
Kanunsuz iSTANBULLU wrote:en korktugum şeylerden biridir bu, egerki bana isteyecegim kiz böle bişey yapsın , dinime kitabıma, evlendikten sonra onun ... ben biliiyorum napicagimida neyse bak sinirlendim yaw :D nasıl tükürür yaw, onu o an hissedersem hemen ismail yk - ALLAH belani versin sarkisini acarim :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nese sen biberli olanı içersin artık :lol: :lol:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
*CICIKIZ* wrote:nese sen biberli olanı içersin artık
o zamanda aynısı olur. acıdan nefret ederim :D ya adam gibi getirip kave versin yada ben kave icmiyorum halalalaaa
Kanunsuz iSTANBULLU wrote:o zamanda aynısı olur. acıdan nefret ederim :D ya adam gibi getirip kave versin yada ben kave icmiyorum halalalaaa

:lol: :lol: :lol: tamam ya sen de nescafe yaptırırsın en sütlüsünden :wink:

Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..

TAKLITLERIMDEN SAKININ
icmiyorum istemiyorum, ben evlenmiyorum :D gıcık oldum bu işe :D
ne evlenicem hayatımı karartcam, bi insanla 20 30 sene yaşanirmi yaw
valla hic bana göre deil. kampanya cikinca degişdiririm ben :lol: :lol:
Kanunsuz iSTANBULLU wrote:icmiyorum istemiyorum, ben evlenmiyorum :D gıcık oldum bu işe :D
ne evlenicem hayatımı karartcam, bi insanla 20 30 sene yaşanirmi yaw
valla hic bana göre deil. kampanya cikinca degişdiririm ben :lol: :lol:

hee eskisini verip yenisini alırsın :lol:
yok yaf sen evlenme zaten.
:!: :!:

TAKLITLERIMDEN SAKININ
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.