LIVE
🏛️ LEGEND Brill Brill Shipment record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Brik It record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

*Aradiginiz Kisiye UlasiLamadigini Ünlüler Söylese*

started by *CICIKIZ* 05 June 2007 19-year-old topic 4 Replies 3.168
Alaattin Çakici: Alooo, yanlis numara çevirdin aslanim.Bize yanlis olmaz.Fitik etmeyin lan beni!...Hadi nass...

BANU ALKAN: Su anda tüm hatlarimiz doludur.Benim hatlarim ise dolgundur.Bu arada hazir beni dinleyen birini bulmusken.... Neremiiiiii.... neremiiiiiii.. Kapamasana Heyyy..

EMEL YILDIRIM: Aradiginiz kisiye su an ulasilamiyor.Aradiginiz kisi güzel bir kizsa siz birde ERdal'in telefonunu arayin.Mutlaka onun yanindadir.

IBRAHIM TATLISES: Aradiginiz kiroya su an ulasilmiyr.Ben de ariyem ariyem bir türlü ulasamiyem.Saphiii....The number you've dialed cannot be reached at the moment.Ne dedim lan ben?

REHA MUHTAR: Aradipiniz kisiye ulasilamiyor efendim.Bu kisiye neden ulasilamiyor.Ulasmiyorsa niye ariyorsunuz.Kapsama alani kapsamaya basladigi anda siz orda miydiniz.Çocukken telefonu düsürdügünüz oldu mu.Bu yüzden dayak yediniz mi.Iyi aksamlar Türkiye her nereden ariyor yada araniyorsaniz.

BÜLENT ERSOY: Dünya güzeliiiii dinleyici hasbihal etmek arzu ettiginiz müstesna insana su anda ulasilamiyor efendim.Seyyar telefonnun kapali ya da kapsama alani disinda olmasi kuvvetle muhtemeldir.Cenab-i hak'in izniyle bir müddet sonra tekrar deniyiniz.Insaalaaaaaah... düsürürsünüz.

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
*CICIKIZ* wrote:REHA MUHTAR: Aradipiniz kisiye ulasilamiyor efendim.Bu kisiye neden ulasilamiyor.Ulasmiyorsa niye ariyorsunuz.Kapsama alani kapsamaya basladigi anda siz orda miydiniz.Çocukken telefonu düsürdügünüz oldu mu.Bu yüzden dayak yediniz mi.Iyi aksamlar Türkiye her nereden ariyor yada araniyorsaniz.

:komik: :komik: :komik: :komik: :komik: süper yaa
REHA MUHTAR: Aradipiniz kisiye ulasilamiyor efendim.Bu kisiye neden ulasilamiyor.Ulasmiyorsa niye ariyorsunuz.Kapsama alani kapsamaya basladigi anda siz orda miydiniz.Çocukken telefonu düsürdügünüz oldu mu.Bu yüzden dayak yediniz mi.Iyi aksamlar Türkiye her nereden ariyor yada araniyorsaniz.

çok komik ya :!: ellerine saglık CICIKIZ.
🖼️ image not archived🖼️ image not archived🖼️ image not archived

🖼️ image not archived
:lol: :lol: :lol: :lol: güzeldi saol

*CICIKIZ* wrote:BANU ALKAN: Su anda tüm hatlarimiz doludur.Benim hatlarim ise dolgundur.Bu arada hazir beni dinleyen birini bulmusken.... Neremiiiiii.... neremiiiiiii.. Kapamasana Heyyy..

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.