LIVE
🏛️ LEGEND Jewel Visitor record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Kill Zombies record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Bıdıbıdı karizma puanı

started by betül_42 02 August 2006 20-year-old topic 10 Replies 6.439
bıdıbıdı karizma puanı neye göre veriliyor..ben çözemedim onu
lütfen okuyun kısmında, forumda kullanılan tüm eklentiler açıklanmıştır...

TIKLA OKU

buradan ulaşabilirsiniz..
benim anlamadığım o değil sen burda işaretlerin ne anlama geldiğini yazmışsın peki bıdıbıdı karizma puanı neye göre veriliyor burda seninki 28,kanunsuzunki 8,sessizinki 17,benimki 14 bunlar neye göre veriliyor ???
betül_42 wrote:benim anlamadığım o değil sen burda işaretlerin ne anlama geldiğini yazmışsın peki bıdıbıdı karizma puanı neye göre veriliyor burda seninki 28,kanunsuzunki 8,sessizinki 17,benimki 14 bunlar neye göre veriliyor ???
o grafiğin en altında turuncu bir bar var... üstüne mouseun okunu getir, bekle.. sağ tarafta çıkan sayı, bir sonraki karizmaya geçmen için atman gereken mesaj sayısı, sol taraftaki ise, şu anda kaç mesajı doldurduğun..

yani x/y diyelim.. y atman gereken mesaj sayısı, x o karizma düzeyinde attığın mesaj sayısı..

mesaj atıkça, x ve turuncu grafik yükseliyor, x, y ye ulaştığı zaman karizma artıyor..

her seviyede "y" sayısı biraz daha artıyor ve seviye atlaman dahada zorlaşıyor.
teşekkür ederiz cevabınız için ya bu orada yazıyormuydu yoksa benmi görmedim..neyse iyi geceler..
ayrıca bi konu açıyorum ve ondan sonraki her konuda gelen puan düşüyor bu arka arkaya açtığım için mi oluyor ??
mesajlar buraya alınmıştır... puandan kastınız nedir? hangi puan düşüyor?
yeni konu çtığınız zaman ve mesaj eklediğiniz zaman gelen puandan..
hayır, mesajınızda harf başınada puan kazanıyorsunuz.. yani mesajınız ne kadar uzun olursa, okada puan alıyorsunuz..

demek ki bi rastlantı sonucu, gönderdiğiniz her mesajın içeriğindeki karakter sayısı azalmış ve aldığınız puanda ona göre azalmış..
vermiş oldugun bilgilerden dolayi cok cok cok tesekkur ederim
ne demek rica ederim..
anlaşılıştır teşekkürler...
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.