LIVE
🏛️ LEGEND White Bear In The Air record held by punısher for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Matchum record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Psikolojik durumuzunu smileylerle belli edelim hadi

started by GökkUşAgI 18 May 2007 19-year-old topic 637 Replies 275.131
:inlove2: :inlove2: :inlove2: :inlove2: :inlove2: :inlove2: :inlove2: :inlove2: :inlove2: :inlove2: :bidibidi_msn9:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
8) :?: 8) :?: 8) :?: 8) :?: :?: :?: :?: :?: :?:
:wink: :wink: :wink: :wink:

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
d:D :arrow:mutluyum ramazan geldi
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...

[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..
[/align]
:arrowd: :arrowr: :arrowu: :band: :arrowl: :band:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
:bidibidisun9: çok aşığım ve gözüm aşktan başka bişey görmüyor
:bonk: :bonk: :bonk: :yahoo60:
:banana: :banana:
:computer: başın sıkıcı bir şekilde oturuyorum..
Ama :banana: :banana: :banana: içimde durduramadığım biri var :lol: :lol: :lol:
:rolleyes2: :rolleyes2: :bidibidi_msn14: :bidibidi_msn14: :bidibidi_msn13: :bidibidi_msn13:
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.