LIVE
🏛️ LEGEND Strategy record held by gülen for 14 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND The City Center is on Fire record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Serdar Ortaç / Mesafe

started by sTRaLiS 31 March 2007 19-year-old topic 0 Replies 2.412

Serdar Ortaç / Mesafe

Bu Albümde Yılların birikimi var. Serdar Ortaç, yılların birikimini, Onbir mayıs'da "Mesafe" adını taşıyan 7.solo albümünde topladı. Ocak 2005 de hazırlıklarına başladığı bu albüm, bir bakıma, bu güne kadar bu yolda aldığı mesafeyi anlatıyor. Albüm toplam 17 şarkıdan oluşuyor. Serdar Ortaç bu albümde , Volga Tamöz, Erdem kınay, Suat Aydoğan, Mustafa Ceceli gibi türkiyenin birçok ünlü aranjörlerini de bir araya topladı. Albümün stüdyo çalışmaları Hamburg , Londra ve Türkiyenin en iyi müzik stüdyolarında , en iyi ekiplerle gerçekleştirildi.

Albümün ilk klip şarkısı, " SOR" adlı parçaya çekildi. Digital Sanatlar yönetiminde, Murat Küçük tarafından çekilen bu klipte, Serdar Ortaç , 9 farklı kostüm ve 4 farklı dans kreografisi hazırlattı ve Serdar Ortaç'a ,3 Fransız dansçı ve Brezilyalı model Evelise'nin de yer aldığı, kalabalık bir dans ekibi eşlik etti. Emre plaktan çıkacak olan " Mesafe" 12 mayıs 2006 da tüm müzik marketlerde sizlerle bulaşacak.

www.serdarortac.net
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.