LIVE
🏛️ LEGEND Capture Number record held by cr@zy for 11 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Golden Goal record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Ask

started by sessiz_firtina 27 July 2006 20-year-old topic 0 Replies 1.571
Ateşler içindeydi kalbim. Yanıyordu cehennem ateşlerinde. Gökyüzünde tek bir bulut yokken yağmurları bekledim. Belki söndürür içimdeki yangını, başımdan aşağı bedenime doğru süzülen damlalar. Yağmur yağdığında almayacaktım şemsiyemi yanıma ve dolaşacaktım sokaklarda; ta ki tüm bedenim ıslanana kadar. Hasta olurmuşum, olsun!

Bütün gün bekledim havadan düşecek o ilk damlayı; penceremi hiç kapatmadım. Çünkü suyun ferah sesini, toprağın o mis gibi kokusunu duyacaktım. Bütün duyularımla doğayı hissedecektim. Ben bekledim, bekledikçe güneş daha çok ısıttı, yandım! Yandıkça daha da büyüttüm içimdeki sevdayı; ta ki bedenim kül olup hafif bir meltemle savruluncaya kadar masmavi gökyüzüne. Boşunaymış bekleyişim.Ben bekliyorum ya, olsun!

Ne tek bir bulut göründü gökyüzünde, ne de bulutu getirecek rüzgar esti. Gün geceye döndüğünde umut karanlığa bağlıydı. Belki güneşin yokluğunu fırsat bilip bulutlar yağmuru getirecekti. Ama gecelerin şahidi Ay vardı karanlık gökyüzünde. Haber verdi güneşe ve yine gün doğdu. Imkansız bir aşkmış bu, olsun!

Ne önemi var günlerin, gecelerin; beklediğim hasret dolu ayların. Dün bekledim, bugün de beklerim. Yarın yine bekleyeceğim. Biliyorum ki bu yağmur bana aşkı getirecek. Hem bugün gökyüzünde küçük beyaz bulutlar var. Elbet bir gün onlarda gri yağmur bulutları olacak. Zaman aşkın ateşinde yanmak zamanıysa, yanarım. Bugün olmazsa yarın sönerim. Aşk biter diyorlar söndüğünde, ben onun için yanıyorum ya, olsun!

Soğuyor hava yavaş yavaş, gökyüzünde bir telaş var bugün. Bulutlar hızlı hızlı hareket ediyor, bir karışıyor, bir ayrılıyorlar birbirlerinden. Biliyorum, beklediğim gün bugün. Anlıyorum ki beklediğim geceyle birlikte gelecek. Içimde duygular sel oluyor, kelimeler dilime yürüyor. Sevdam şiir oluyor artık. Şiirler aşığın canını yakarmış, olsun!

Yağmur Gece ve Sen

Bir yağmur yağar yavaştan yavaştan
Bir gece iner karanlıktan geceden
Sen gelirsin gizliden gizliden
Ve bir çocuk doğar içimde o an
....................................çığlık çığlığa...

O büyük an bu gece. Düşüyor işte ilk damla. Gece başlıyor karanlıktan karanlıktan, yağmur yağıyor yavaştan yavaştan ve sen bana geliyorsun bu gece gizliden gizliden. Biliyordum, inanıyordum ve bekliyordum. Gece yağmurla birlikte seni bana getirecekti. Hoş geldin aşk, hoş geldin sevdam. Acılarıma baharlar açtın, teşekkür borcum olsun. Var mı dünyada benden daha mutlu insan. Ne, ne dedin? Geri mi gitmek zorundasın? Bana aşkı getirensin, gelişlerin varsa gidişlerin koymaz bana. Şimdi geldin ya, yine gelirsin, olsun!

Aşk Yağmurla Geldi

Dayanamadı acıma gürledi gökyüzü
Içimdeki karanlığa inat çaktı şimşekler
Başladı yağmaya bir yaz yağmuru
Akan sular bana aşkın anahtarını getirdi.

Yüreğime vurulan demirden kilit
Kırılmaz sandığım rezil esaret
Paramparça oldu bir anda
Kilit kırıldı, esaret bitti, aşk kapıyı çaldı.

Sustu içimdeki fırtına, hafif meltem eser
Saçlarımı okşar, sokulur usul usul tenime
Buz çağı bitti yüreğimin, eridi buzul
Şimdi yanmak zamanıdır aşkın ateşinde...
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.