LIVE
Loading stream......

gazozlu yaş pasta

started by Anonymous 25 July 2006 20-year-old topic 11 Replies 10.443
süre:1 saat
kişi:6

malzemeler:
3 yumurta
2 bardak gazoz
1,5 su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
3 su bardağı un
2 paket krem şanti ( istenilen olabilir)

yapılışı:
Keki için önce şöyle yapıyoruz krem şantiler ve bir bardak gazoz ayırıp diğer malzemeleri karıştırıyoruz ve normal kek gibi pişiriyoruz (150 derecede) kek çıkınca üzerine gazozu döküyoruz ve dinlendikten sonra keki şekilli olarak kesiyoruz sonrada normal yaş pasta gibi yapıyoruz krem şantiler de yapılıyor kat kat olduktan sonra dinlensin ve sonra servis yapılıyor

AFIYET OLSUN:):)
rana uyduruyo sürekli sakın bu pastayı yapmayın veya rana yaparsa yemeyin en son yaptıgı kurabiyelerle kafamızı kırıyodu.pastası kim bilir nasıl olur dikkatli olun.... :D
arkadaşlar bugun ögrendigim bişeyi yazıyım sizde dikkatli olun.civciv in yaptıgı kurabiyelerden yiyenbi arkadaşımıs ın haberini aldık çocuk kurabiyeleri yerken dişleri kurabiyenin içinde kalmış ıstırınca çok üzüldükk.daha sonra sınıfta çıkan tartışmada civciv in kurabiyelerini savaş topu yerine kullanmışlar ve bir çok kişinin yaralanmasına sebeb olmuştur.civcivin tariflerini denemeyiniz deneyenleri uyarınız!!!!!!
şu sitede bi karizma vardı onu da sağolsun ceyo bacımız yerle bir etti sanki sen yemek yapabiliyon ben en azından yapıyom da olmuoy ayrıca o kurabiyeleri ben değil kardeşim yapmıştı artıııııııı benim senin açıklarını yazmamı istemiyosan

SSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ufffff ya küçüğüm diye dışlamayın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
ben yemek yapabiliorum bikerem kendi agbin bilene ceyo çok güsel yemek yapıo diodu ayrıca send ebiliyosun puhaaaa :)
ceyoo sen beni yarın okul çıkışında bekle dövecem ayrıca sen sadece bi yemeği güzel yapıyon abimede o rast gelmiş hemen deme istiyosan sana bu dünya da ilk ve son defa yamak güzel olmuş diyen ve bir daha diyemeyecek olan abime alıyım hı ne dersin bak bir daha bulamazsıın o gün abim mutluymuş ki senin iğrenç yemeklerine bile güzel demiş ama iki gün karın ağrısından evde yattı tabi sen bilmiyon bizim eve gelmiyonn ki hiç sen bi de onun abimin midesine sor o gün bugün yemek yemiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi daha demezsin artık bana cvp verme tamam mı??????????

nie çıkış zati yanımda oturuyosun:)agbin yemediki yemekten ne sıkıyosun sen hayatım, seni wasgeçiremedim bu yalan söyleme huyundan büyüdün artık ayıp bak büyüdün sayılır bak sayılır diorum halen kemiklerinin gelişmedigini biliorum.
düşünüyorumda seni bi doktora götürmemis gerekio ya durum sende iyice kötüye gidiyo aşk yaramıo sana yıpratıoo uydular ii almıo gold master den destek alakkkk
ceyo wrote:hehhee ben san acvp wermezsem çatlarım

nie çıkış zati yanımda oturuyosun:)agbin yemediki yemekten ne sıkıyosun sen hayatım, seni wasgeçiremedim bu yalan söyleme huyundan büyüdün artık ayıp bak büyüdün sayılır bak sayılır diorum halen kemiklerinin gelişmedigini biliorum.
düşünüyorumda seni bi doktora götürmemis gerekio ya durum sende iyice kötüye gidiyo aşk yaramıo sana yıpratıoo uydular ii almıo gold master den destek alakkkk
CIVCIV wrote:ceyoo sen beni yarın okul çıkışında bekle dövecem ayrıca sen sadece bi yemeği güzel yapıyon abimede o rast gelmiş hemen deme istiyosan sana bu dünya da ilk ve son defa yamak güzel olmuş diyen ve bir daha diyemeyecek olan abime alıyım hı ne dersin bak bir daha bulamazsıın o gün abim mutluymuş ki senin iğrenç yemeklerine bile güzel demiş ama iki gün karın ağrısından evde yattı tabi sen bilmiyon bizim eve gelmiyonn ki hiç sen bi de onun abimin midesine sor o gün bugün yemek yemiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi daha demezsin artık bana cvp verme tamam mı???????
ceyo wrote:aaa üzüldüm walla

ben yemek yapabiliorum bikerem kendi agbin bilene ceyo çok güsel yemek yapıo diodu ayrıca send ebiliyosun puhaaaa
CIVCIV wrote:şu sitede bi karizma vardı onu da sağolsun ceyo bacımız yerle bir etti sanki sen yemek yapabiliyon ben en azından yapıyom da olmuoy ayrıca o kurabiyeleri ben değil kardeşim yapmıştı artıııııııı benim senin açıklarını yazmamı istemiyosan

SSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ufffff ya küçüğüm diye dışlamayın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ceyo wrote:bu süperdi

arkadaşlar bugun ögrendigim bişeyi yazıyım sizde dikkatli olun.civciv in yaptıgı kurabiyelerden yiyenbi arkadaşımıs ın haberini aldık çocuk kurabiyeleri yerken dişleri kurabiyenin içinde kalmış ıstırınca çok üzüldükk.daha sonra sınıfta çıkan tartışmada civciv in kurabiyelerini savaş topu yerine kullanmışlar ve bir çok kişinin yaralanmasına sebeb olmuştur.civcivin tariflerini denemeyiniz deneyenleri uyarınız!!!!!!
ceyo wrote:en güzel rana nın açıkları

rana uyduruyo sürekli sakın bu pastayı yapmayın veya rana yaparsa yemeyin en son yaptıgı kurabiyelerle kafamızı kırıyodu.pastası kim bilir nasıl olur dikkatli olun....

ARKADASLAR KONU HAKKINDA YORUM YAPALIM,MUHABBET ETMEK ISTEYENLER ICIN MUHABBET BOLUMU VE ANLIK ILETI BOLUMUNDEN YARARLANABILIRSINIZ
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
tşk ederis çok bilgilisin bi daki seney.bu arada bi ara civcivi görürsen söylersinn canım
biz pasta hakkında konuşuyoruzzz zaten onu yazarken bile msnede sohbet ediyordukkkkk :evil: :evil: :evil:

amann nerde onda o kapasite pasta hakkında konuştugumus kanısına warsın kapasitesissss
Forum Kurallarını Dikkatle Okumanızı tavsiye ederim,

Özellikle 1. , 9. ve 11. maddeleri efendim.

TIKLA VE OKU

== KONU KILITLENMIŞTIR ==
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.