LIVE
🏛️ LEGEND sunbeam record held by Teknolog for 12 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Bomb Throw Away record held by onnumara for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

2016 Yılı Magazin Olayları

started by MagazinEL 02 January 2016 10-year-old topic 2.107 Replies 237.858
Iftarlık Gazoz filminin senaristi ve yönetmeni Yüksel Aksu, çekimlerde başrol oyuncusu Cem Yılmazı çok zorladığını söyledi.
Elizabeth Hurley: O elbiseyi giymeseydim daha değerli bir oyuncu olabilirdim.
Nur Yerlitaş, Işte Benim Stilimin reytingleri düşünce programa geri döndü. Ünlü modacı, önceki ay Çok yoruldum demiş ve programı bıraktığını açıklamıştı.
Ünlü oyuncu Sofia Vergara, reklamında fotoğrafını izinsiz kullanan kozmetik firmasına 15 milyon dolarlık tazminat davası açtı.
Bağdat Caddesi?nde 19 yaşında bir üniversite öğrencisi kıza tecavüz edilmesi olayına sanat dünyasının ünlü isimleri büyük tepki gösterdi.
Gülben Ergen, üniversite öğrencisine tecavüz eden Cengiz A.nın Şeytana uydum sözleriyle ilgili, Tecavüz insanlık ayıbıdır! Hayvanlık değildir! Şeytanlıktır. dedi.
Istanbulda Deniz Sekinin koğuş arkadaşı olan aşiret hanımağası Selma Sincarı cezaevi kapısında 500 kişi karşıladı. Sincar, bugün Kandıra Cezaevine teslim olacak...
Sevgilisi Ümit Aslandan ayrılan Ceren Hindistan, sosyal medyada birbirinden iddialı fotoğraflar paylaştı.
Wonderful Life şarkısı ile tanınan ünlü şarkıcı Colin Vearncombe 53 yaşında hayatını kaybetti.
Şebnem Ferah?ın gitaristi Metin Türkcan ile Pentegram?ın vokalisti Murat Ilkan imza günü ve konser vermek için Ankara?ya geldi.
Ünlü klip yönetmeni Mustafa Mayadağ, Ankarada yoğum bakıma kaldırıldı. Usta yönetmenin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
Bülent Ersoy, Sezen Aksunun sahneleri bırakmasıyla ilgili O, 80 milyonun Sezen Aksusu...Eğer gerçekten bırakırsa da onun evini basar, gerekeni yaparım dedi.
Çapkınlık turunda yaptığı taktikler işe yaramayan şarkıcı Soner Sarıkabadayı, flaşlar patlayınca Kahretsin yakalandık dedi.
Güneşin Kızları dizisinde Selin karakterini canlandıran Hande Erçel, Iftarlık Gazoz filminin galasına yırtık kot ve tişörtten oluşan oldukça spor bir kombinle katıldı.
Rihanna, Anti adlı yeni müzik albümünü ücretsiz olarak paylaştı. Barbadoslu şarkıcı, Twitter hesabı üzerinden, hayranlarını, müzik yayın platformu TIDALa yönlendirdi.
Manken Merve Büyüksaraç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana sosyal medyada birçok kez hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada ifade verdi.
Dominos Pizza Doyuyos ile, Akşama Dominos var isimli yeni reklamını Seda Sayan, oğlu Oğulcan Engin ile tercih etti.
Kuruçeşmede bir otoparkta objektiflere takılan Kıvanç Tatlıtuğ, 200 bin lira harcayarak modifiye ettirdiği aracını görevliye vermek yerine kendi park etti.
Beşiktaşta Sinan Çetinin oğlu Rüzgar Çetinin aracıyla bir polis aracının karıştığı kazada 1 polis şehit oldu. Kazada Rüzgar Çetin 0,92 promil alkollü çıktı.
Ceren Hindistan, Insatagramdan kendisi gelen gülleri paylaşarak evet evin içinde böyle geziyorum notunu düştü.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.