Nişanlısı Pınar Dilekle ilgili sorulara maruz kalmak istemeyen Tarkan, çareyi kiraladığı farklı otomobillerle dolaşmakta buldu.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.858
Justin Bieberın fotoğrafını paylaştığı Ispanyada yaşayan 17 yaşındaki Cindy Kimberlyin hayatı, bu andan itibaren peri masalına dönüştü.
Ünlü şarkıcı, eşinin canı gece yarısı kebap çekince soluğu Etilerde aldı. Sevgililer Gününün hatırlatılması üzerine Ortaç, 12 TLlik bir çökertme yemeye gelelim dedik, bana 120 bin TLlik tek taşa mal olacak dedi.
Nişantaşında görüntülenen Alişanın kolundaki saat, bir daire fiyatında. Yaklaşık 190 bin TL!
Son günlerde ilişkisindeki dalgalanmalarla magazin gündemine oturan Irem Derici Bursa?da sahne aldı.
Polis gibi davranarak, şarkıcı Muazzez Ersoyu 100 bin lira dolandırmaya çalışan şahıs suçüstü yakalandı.
Kıvanç Tatlıtuğ, 50 bin TLye aldığı 1992 model Chevrolet Tahoe marka cipi, bir aylık çalışma sonunda baştan aşağı yeniletti.
Oyunculuğu bırakıp Bodruma yerleşen Nejat Işler, Istanbulda tatil yapıyor.
Survivor 2016da Gönüllüler takımında yarışacak isimler belli oldu. Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımının tanıtım videosunu Instagram hesabından paylaştı.
Büyük oğlu Idris Ali ve küçük oğlu Ömer Erolla selfiesini Instagramdan paylaşan Esra Erolun fotoğrafına çifte mutluluk yorumları yağdı.
Charlie Sheenden eski eşi Denise Richardsa tehdit: Kafanı kesip babana göndereceğim!
7 Şubatta başlayacak olan Survivor 2016nın ünlüler tanıtım videosu yayınlandı. Videoda en çok Yılmaz Morgül akıllarda kaldı.
Kırkağaçlı müzisyenler Mustafa Kemal Al ve Emre Sarıkaya?nın da aralarında bulunduğu Kemik Grubu, ?Söyle? isimli eserine bir klip çekti.
Oyuncu Saruhan Hünele, gazeteci sevgilisi Eda Sönmeze şiddet uyguladığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında 17 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çifti, henüz doğmayan bebeklerine isim seçti. Ünlü çift, çocuklarına Emre Altuğ ve Çağla Şıkel çiftinin oğlu Uzayın adını koyacak.
Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Bergüzar Korelin makyajsız hali objektiflere yansıdı.
Ali Hatemi, annesi Kezban Hateminin ilişkisi uğruna evlatlıktan reddettiği Zeynep Yüksekle üç yılın sonunda evlendi.
Game of Thronesun yeni bölümlerinde Kıbrıslı Türk aktör Tamer Hassan rol alacak. Dünyaca ünlü dizide daha önce Sibel Kekilli rol almıştı.
Düğününü Instagramdan duyuran Tanyeli: Içinizdeki kir pastan, mutsuzluk hastalığından kurtulun iyi gelir belki, mutluluklar... Siz de mutlu olun zavallılar...
Emre Altuğ yeni albümü Çıtanın tanıtımını yaparken biten evliliği ve kariyerine dair konuşmayı es geçmiyor. Altuğ son olarak, Üretmeyi durdurdum ve çocuklarımla ilgilendim dedi.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.