Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Diyarbakırdaki terör saldırında hayatını kaybeden minik Iremin fotoğrafını paylaşarak terörü lanetledi.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.858
Italya gezisi sırasında ünlü oyuncu Gizem Karacaya, sevgilisi Kemal Ekmekçinin evlenme teklif ettiği ve Karacanın evet dediği öne sürüldü.
Bir süredir haklarında aşk haberleri çıkan Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu, önceki akşam ilk kez beraber objektife yakalandı. Sokullu kısa süre önce Aslı Enverden boşanmıştı.
Gani Müjde, Barbaros Hayreddin Paşanın hayatını konu alacak yeni filmi için O Ses Türkiye ile gönüllere taht kuran Gökhana başrol teklif etti.
Kaya Çilingiroğlu, kız arkadaşıyla görüntülendi. Gazetecileri görünce panikleyen Çilingiroğlu, aracın camına vurarak Kaya Bey, hanımefendiye kapıyı açayım diye soran valeyi de umursamadı.
Son haftalarda programındaki olaylarla gündeme gelen Beyaz Showa, Ido Tatlıses Instagram hesabından destek verdi.
Izdivaç programında gelin adayı, damat adayının üstüne yürüyünce reji yayını kesmek zorunda kaldı.
Minik serçe, dün akşam Volkswagen Arenadaki sahnesinde söz verdiği konserleri yaptıktan sonra sahne hayatına veda edeceğini söyleyerek hayranlarını üzdü.
Dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, çok zor günler geçiriyor... Dion, iki gün arayla önce eşi Rene Angelili, sonra da büyük kardeşi Daniel Dionu kaybetti.
Asena Erkin, eşi Caner Erkinin açtığı boşanma davasını kabul ettiğini söyledi. Erkin, mahkemeye verdiği dilekçede evliliklerini sürdürme olanaklarının olmadığını vurguladı.
Hande Yener, Yonca Evcimikin şikayeti üzerine açılan davada ifade verdi.
TRTde program yaptığı için eleştirilen Zerrin Özer Cumhurbaşkanımıza müteşekkirim dedi ve ekledi: Ben bu kadar vefalı, yakın, sıcak ve hümanist bir insan görmedim.
Star TVde yayınlanan programı Dada Dandinistada Okan Bayülgen, Seda Sayana Ben her zaman Seda Sayan abiden çok korkarım. diyerek göndermede bulundu.
Işte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Nazlı Hamarat, yıllar sonra tekrar beraber olmaya başladığı sevgilisi tarafından darp edildiğini söyledi.
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, büyük oğlu Atlasın 9. yaşını sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla kutladı. Ergen, ilk annelik heyecanını oldukça duygusal bir notla anlattı.
Emre Altuğ, eski eşi Çağla Şikelin Evlenmeden çocuk yapabilirim açıklamasıyla ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, Biz ayrıldık, ben karışamam dedi.
TOÇEV?in, çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini aynı sahnede buluşturacağı ?Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları? projesine, Arda Turan, Nuri Şahin ve Kenan Sofuoğlu?ndan da destek geldi.
Oyuncu Burak Sağyaşar, eşi Hatice Şendilin kendisini öptüğü sırada selfie çekip Benim hanımın burnu havada diye yazdı. Ikilinin bu pozu kısa sürede binlerce beğeni aldı.
Arda Turan yüzünden yıldızları barışmayan Sinem Kobal ile Burcu Esmersoy ilk kez karşıya karşıya geldi. Ikili, birbirlerini önce görmezden gelse de selamlaşmak zorunda kaldı.
Zuhal Topalın sunduğu evlilik programında sahte nikah memuru olarak canlı yayına çıkan şoför Halis Bozkurt her şeyi itiraf ederek savcılığa başvurdu.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.